Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

John Deere er vinner i oktober

Det er levert flere traktorer enn på lenge i oktober. Totalt ligger markedet nå bare 16,8% etter 2019. John Deere gjør det best med 72 modeller, og puster nå markedslederen i nakken.

John Deere leverer flest traktorer i oktober, og strekker seg mot markedsleder Valtra
John Deere leverer flest traktorer i oktober, og strekker seg mot markedsleder Valtra

Statistikken for oktober viser at markedet bedrer seg gradvis. Valtra har fortsatt solgt flest traktorer hittil i 2020, men de pustes tungt i nakken av sine gul-grønne rivaler fra Felleskjøpet. Med 274 registrerte traktorer i oktober er det en stund siden bransjen har hatt det så travelt. Selv om salget fortsatt er noe ned sammenlignet med 2019, ser det ut til at innspurten for 2020 blir en spennende tvekamp mellom John Deere og Valtra. Det skiller kun 27 traktorer mellom disse to merkene hittil i år.

Oktober 2020
Oktober 2020
Annonse

A-K Maskiner og New Holland gjør det også bra på statistikken, selv om Case IH henger litt etter i oktober. Totalt er likevel Case IH ett av de merkene som har økt mest fra 2019. Case IH har solgt mer i et fallende marked, så A-K forhandlerne har neppe grunn til å være misfornøyde.

Av Eikmaskins merker Valtra, Massey Ferguson og Fendt har disse fortsatt hele 48,9% total markedsandel, selv om fordelingen har skiftet litt i favør av Valtra sammenlignet med fjoråret.

Neste artikkel

Steyr presenterer Absolut 6280 CVT