Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Treskersalget vokser

Treskeråret 2021 er avsluttet, og viser at Claas solgte flest maskiner. Det ble solgt 93 skurtreskere, som er en økning fra 72 treskere i 2019. Dette melder Norwegian Agro i en pressemelding

Fornøyd: Norwegian Agro er fornøyd med at de leverte 35 skurtreskere på et år.  Nå er også Trion på full fart inn i markedet.
Fornøyd: Norwegian Agro er fornøyd med at de leverte 35 skurtreskere på et år. Nå er også Trion på full fart inn i markedet.

– Det svært gledelige for vår del er at også CLAAS sin markedsandel har samme positive utvikling. 35 treskere, tilsvarende 38 prosent markedsandel, er vi storfornøyde med, fastslår Ingar Høgmoen, produktsjef for CLAAS treskere hos Norwegian Agro.

Førsesongsalget la grunnlaget, og Norwegian Agro forteller at de hadde fått signert kontrakten på hele 20 av de 35 treskerne før nyttårsrakettene gikk til værs i 2020.

Trion er i Norge

Claas sin nye modell Trion, som tar over etter Tucano vil bli utstilt på Agroteknikk i november. Tucano har vært Norges mest solgte treskerserie to år på rad, og det er store forventninger til den nye serien. Det er allerede solgt og tatt i bruk en maskin i Norge, og det er også kjørt en rekke demonstrasjoner i høst med ytterligere en maskin.

Utvalg: Norwegian Agro er spesielt fornøyd med at de har klart å levere skurtreskere i alle størrelsesklasser, fra M til XXL.
Utvalg: Norwegian Agro er spesielt fornøyd med at de har klart å levere skurtreskere i alle størrelsesklasser, fra M til XXL.
Annonse

Fire størrelser

Skurtreskere deles inn i fire størrelser, og Claas leverer skurtreskere i alle fire størrelsene. De er stolte over at de også i Norge har levert treskere i alle fire størelsesegmentene, fra M til XXL. I tillegg til Claas sine 35 maskiner, solgte Eikmaskin 19 Fendt-treskere og 11 MF treskere, det ble solgt 9 New Holland treskere fra A-K maskiner, og det ble levert 8 John Deere og 11 Sampotreskere fra Felleskjøpet.

Neste artikkel

John Deere dominerte i Tyskland