Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Patriot får designpris

Den selvgående sprøyta fra Case IH er tildelt Good Design®-prisen for 2022.

Patriot: Motorer opp til 390 hestekrefter,  tankstørrelse på inntil 6100 liter og bombredder på 41 meter er mulig om du bestiller en ny Case IH Patriot selvgående sprøyte.
Patriot: Motorer opp til 390 hestekrefter, tankstørrelse på inntil 6100 liter og bombredder på 41 meter er mulig om du bestiller en ny Case IH Patriot selvgående sprøyte.

Det forteller produsenten i en pressemelding.

– Vi er beæret og stolt over å få anerkjennelse, denne gangen med en pris for designet vårt sier Scott Harris som er Case IH sin globale toppsjef i pressemeldinga.

– Dette anerkjenner 200 år med historie vi har for å hjelpe bønder ved å tilby innovative produkter og løsninger for å bistå med å løse dagens behov i tillegg til morgendagens

Det er Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design som gir ut designprisen, noe de har gjort hvert år siden 1950. Hvert bidrag blir vurdert etter sitt innovative design, ny teknologi, form, materialer, konstruksjon og funksjon. Momenter som bruksegenskaper, energieffektivitet og bærekraft vurderes også.

Mer kapasitet

Patriot 50 serie selvgående sprøyter har fått et svært godt førermiljø og et innovativt 4-link fjæringssystem som gir gode kjøreegenskaper.

Annonse

– Effektiviteten kommer av at jeg orker å bli på åkeren lengre, og kjøre over enda et areal på 200-400 acres, selv etter en lang dag med sprøyting, forteller Kansas-bonden og bruker av Patriot-sprøyta Matt Moreland.

--Det andre momentet er at du vet at doseringen er nøyaktig. Når vi ser på hvordan prisene på innsatsfaktorer, blir kravene til nøyaktighet bare større i året som kommer.

Traktor.no er ikke kjent med selvgående sprøyter fra Case IH i Norge, men vet du om noen mottar vi gjerne et tips!

Neste artikkel

Mathisens bygger nettverk i nord