Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nytt flaggskip i T7-serien

New Holland T7.300 med lang akselavstand og PLM gir mye kraft i en kompakt fasong. Toppeffekten blir som navnet antyder, 300 hestekrefter.

Dansk storselger: T7-serien er svært populær i Danmark, og den nye T7.300 lwb antas å bli en storselger hos våre naboer i sør.
Dansk storselger: T7-serien er svært populær i Danmark, og den nye T7.300 lwb antas å bli en storselger hos våre naboer i sør.

Den nye modellen T7.300 lwb får Horizon-ulta hytta, som har lavt støynivå og en ny aktiv hyttefjøring. Traktoren ble lansert på Sima i Paris.

– Våre kunder fortalte at de vil ha en traktor med mer effekt, uten ulempene som ligger i større mål og høyere vekt. De vil ikke gi avkall på smidigheten. Vi tok utfordringen og utviklet den nye T7.300 lwb som har høyere effekt og større dekk, uten at yttermålene endres fortalte Oscar Baroncell som er traktorsjef hos New Holland i en pressemelding i anledning lanseringen.

Mer effekt, større dekk, samme størrelse

Nye T7.300 har en FPT Industrial NEF 6-motor som har blitt utviklet med flere endringer og forbedringer. Motoren gir en makseffekt på 280 hk i trekkende arbeider, som øker til 300 hestekrefter i kraftuttaksarbeid eller under transport. Den nye turboen med elektronisk variabel geometri gir høyt dreiemoment, samtidig som traktoren får god drivstoff effektivitet på lavt turtall

Traktoren klarer utslippskravene i Stage V med et Hi e-SCR-eksosrensesystem. Tankkapasiteten er 18 prosent høyere på den nye modellen, og produsenten legger vekt på et serviceintervall som er inntil 50% sjeldnere enn hos enkelte konkurrenter. Den nye modellen får en oppdatert versjon av New Hollands sin Auto Command-transmission. Akselvektene er også økt, noe som gir høyere lastekapasitet. Nye T7.300 kan leveres med bakdekk helt opp til en diameter på 2.05 meter.

Mer datakraft og fler tilkoblingsmuligheter

Nya T7.300 byr på mer datakraft og bedre muligheter innen tilkobling av redskaper og mer komfort. Det nye PLM-systemet med den nye IntelliView 12 skjermen og Sidewinder-ultra kjørekonsollen er på plass. Produsenten forteller at samspillet mellom traktor og for eksempel en storballepresse nå kan gi inntil 15 prosent mindre bevegelse i hytta, og 12 prosent lavere drivstofforbruk ved en sånn jobb. Intelligent Trailer-Brake er også på plass

Annonse
Mindre risting: En ny elektronisk funksjon gjør at traktorhytta får mindre slag og støt ved bruk av storballepresser.
Mindre risting: En ny elektronisk funksjon gjør at traktorhytta får mindre slag og støt ved bruk av storballepresser.

T7-serien strekker seg fra 175 til 313 hestekrefter, og har vært Danmarks mest solgte traktorserie i flere år. Hittil i år er det registrert 15 stykker av denne serien i Norge, fordelt på 6 stykker T7.225 og 9 av modellen T7.270.

Neste artikkel

Fendt leverte flest i november