Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kubota tilbyr MX

Traktorprodusenten Kubota og den den franske produsenten av frontlastere, MX inngår strategisk partnerskap. Dermed blir MX-lastere tilgjengelige for Kubota sine M-serie traktorer.

MX: Den franske produsenten av frontlastere MX; har blitt valgt til oem-leverandør av Kubota.
MX: Den franske produsenten av frontlastere MX; har blitt valgt til oem-leverandør av Kubota.

MX-lastere blir dermed tilgjengelige for alle Kubota sine M-serie traktorer. Dette melder Kubota i en pressemelding. MX er Frankrike sin største frontlaster produsent, og den nest største i Europa. Selskapet ble etablert tilbake i 1951, og selger sine produkter over hele europa.

I pressemeldingen sierFrédéric Martin som er direktør i MX følgende:

- Det er to ord som oppsummerer våre selskapers filosofi, det er innovasjon og samarbeid. Dette samarbeidet med Kubota skal videreføre disse to ordene, siden de er basisen for et vellykket samarbeid

Mel McGlinchey som er Kubotas visepresiident for markedsføringer av traktorer i Europa, sier følgende:

– Takket være vårt samarbeid med MX; kan Kubota nå tilby europeiske bønder en enda mer komplett løsning for å møte deres behov. Kubota er fornøyd med å kunne jobbe med MX, og øke sin tilstedetværelse i Europa

De første traktoren i seriene M6002 og M7003 utstyrt med MX frontlaster, er allerede levert til kunder. Den nye OEM-avtalen vil dekke traktorer i seriene M7003, M6002, MGX-IV, M5002 og M4003., altså fra 62 til 171 hestekrefter.

Quicke i Norge

Annonse
Quicke: Vil du ha Quicke, forsikrer importøren om at du fortsatt får det på din nye Kubota
Quicke: Vil du ha Quicke, forsikrer importøren om at du fortsatt får det på din nye Kubota

Selv om Kubota nå får muligheten til å tilby MX-lastee fra frabrikk, forsikrer Nellemann Machinery som er importør av Kubota til Norge, at her blir Kubota fortsatt å få med Quicke lastere.

– Quicke-lastere har et så sterkt merkenavn og så stor popularitet i Norge, at det kan kundene velge til, akkurat som før, forsikrer Frits Van Loon fra importøren.

Quicke laster vil dermed bli montert i Norge, mens MX vil bli montert på fabrikk.

Neste artikkel

VK valgte kompakte Kubota