Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kubota satser på nett

Kubota har lansert en ny europeisk webside. Her viser de fram spennvidden i produktene fra de ulike merkenavnene i Kubota-gruppen.

Agromek 22KubotaNellemann
Agromek 22KubotaNellemann

Den nye plattformen skal vise fram kundeløsninger fra Kubota, Great Plains, Vicon, Kverneland, Fede og ROC. Websiden har fått navnet The Kubota Group Solutions Hub.

Hva er vår tids største utfordringer? Kan vi skape en bedre framtid sammen? Dette er spørsmålene Kubota forsøker å besvare med sin nye plattform. Kubota ønsker å fokusere på innovative løsninger som møter bærekraftsmål og ikke minst lever opp til Kubota sitt slagord: For earth, for life.

Variert innhold

Den nye plattformen gir varierte historier rundt kundeløsninger basert på teknologi som gir kundene god hjelp til å overvinne utfordringene i hverdagen. Historiene er basert på tema som innovasjon, bærekraft, oppkobling, automasjon og effektivitet.

Kubota: Kubota har en rekke maskinprodusenter under sine vinger, som Kverneland og Vicon
Kubota: Kubota har en rekke maskinprodusenter under sine vinger, som Kverneland og Vicon

Besøkende kan sjekke ut ulike historier fra Kubota sine landbruks, anlegg og ikke minst motordivisjonen til selskapet, og de ulike merkenavnene. Den nye plattformen skal også gi de ulike Kubota-selskapene mulighet til å øke kommunikasjonen fram mot nøkkeleventer innen bransjen senere i år, som Agritechnica som skal arrangeres 12-18 november i Hannover i Tyskland.

Annonse

Webadressen til den nye plattformen er https://kubota-group.eu

Neste artikkel

Har liten betydning for HCP