Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kubota og Topcon skal samarbeide

Maskinprodusenten Kubota og teknologiselskapet Topcon har signert en samarbeidsavtale på området forskning innen smart landbruk. Det forteller Kubota i en pressemelding.

Kubota: Kubota har  kontroll over Kverneland, som har en rekke løsninger innen presisjonslandbruk. Nå skal de forske videre på feltet, sammen med Topcon.
Kubota: Kubota har kontroll over Kverneland, som har en rekke løsninger innen presisjonslandbruk. Nå skal de forske videre på feltet, sammen med Topcon.

Mens behovet for mat øker på et globalt nivå er mangel på arbeidskraft en bekymring mange steder. Dette gir økende forventninger til smart landbruk, som kan øke effektivitet og produktivitet. Kubota har i mange år levert produkter og tjenester for landbruket over hele verden, mens Topcon har vært en stor aktør på automasjon gjennom sine løsninger for autostyring, teknologier innen avlingsanalyse og løsninger for digital transformasjon. Begge selskaper med hver sin tekniske kunnskap, vil jobbe sammen for å se framover innen forskning og utvikling av løsninger innen presisjon og smarte løsninger. Dette inkluderer innhenting og håndtering av agronomiske data, som forutsetter ulike sensorer, og løsninger for produktivitetsøkning gjennom bruk av stordata.

Topcon skal samarbeide med Kubota, for å utvikle bedre løsninger innen presisjonslandbruk.
Topcon skal samarbeide med Kubota, for å utvikle bedre løsninger innen presisjonslandbruk.
Annonse

Neste artikkel

John Deere dominerte i Tyskland