Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Deutz-Fahr fornyer 7250 TTV

Sterkere, mer kraftfull og med høyere ytelse. Dette er slagordene Deutz-Fahr bruker for å oppsummere den nye 7250 TTV modellen.

Parhester: 7250 TTV får følge av 7250 TTV HD, som har lavere utveksling, og høyere løftekraft enn standardutgaven.
Parhester: 7250 TTV får følge av 7250 TTV HD, som har lavere utveksling, og høyere løftekraft enn standardutgaven.

Med en Deutz TCD 6.1 L06 sekssylindret motor på 6,1 liter, og en oppgradering av den kjente SDF TTV transmisjonen, vil Deutz-Fahr framstå som enda mer attraktiv.

Motoren klarer selvsagt Stage V kravene, og den yter opptil 247 hestekrefter og leverer 1072 Nm dreiemoment. SCR og DOC katalysatorer er på plass, likevel hevder Deutz-Fahr at traktorene har svært god drivstoffeffektivitet. Common rail systemet jobber med to høytrykkspumper som er integrert i blokka.

To utgaver

Serien består av to modeller, 7250 TTV og 7250 TTV HD. Den første har en løftekraft på ti tonn, mens HD utgaven løfter 11,1 tonn på bakre trepunkt. Standardutgaven får Dana M60L foraksel, mens fabrikanten benytter Dana M60 HD på den kraftigste varianten. Venderadiusen blir betydelig mindre med de nye frontakslene. Selve transmisjonen er også ulik, fabrikanten monterer en TTV Compound Transmission T7560 i den vanlige utgaven, mens HD-varianten får TTV Compound T7780. Sistnevnte har en litt lavere utveksling. Tyske traktorer er i mange tilfeller kjent for å ha høy toppfart, og dette gjelder også for nye Deutz-Fahr 7250TTV. Den har en toppfart på 60 kilometer pr time ved 1799 rpm for normalvarianten, mens hd-varianten klarer toppfarten ved 1830 rpm. Siden traktoren har stor toppfart og er velegnet til transport, er utstyr som eksosbrems tilgjengelig fra fabrikk. Framakslingen kan leveres med tørre skiverbremser, for å sikre ekstra god bremsekraft.

Transport: en makshastighet på hele 60 kilometer pr time er mulig i de markeder der dette er lovlig,
Transport: en makshastighet på hele 60 kilometer pr time er mulig i de markeder der dette er lovlig,

Tysk teknologi

Annonse

I denne klassen er traktorene gjerne lastet med teknologi, og nye Deutz-Fahr 7250 TTV er ikke noe unntak. Comfort tip, som er Deutz sitt system for automatikk på vendeteigen er tilgjengelig, og traktoren kan leveres med TIM-teknologi. Imonitor 3, med 8 eller 12 toms berøringspanel kan velges til. SR 20 satelittmottager som også tar imot RTK-signaler kan velges fra fabrikk

En rekke systemer som powerbrakes, senseclutch og asm skal gi føreren en enklere hverdag.

Oljeskifteintervallene på transmissjon og hydraulikk er oppgitt til å være opptil 2000 timer, mend motoren har opptil 1000 timers skifteintervall.

Neste artikkel

Desember ble grønn