Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

CNH kjøper Raven

Industriselskapet CNH, som står bak traktormerkene Case IH, New Holland og Steyr, har i en pressemelding kunngjort at de kjøper teknologiselskapet Raven Industrier Inc.

CNH: Industrigiganten som står bak Case IH, New Holland og Steyr, kjøper teknologiselskapet Raven
CNH: Industrigiganten som står bak Case IH, New Holland og Steyr, kjøper teknologiselskapet Raven

Raven er kjent for å produsere sporfølgere, utstyr for seksjons og bomhøydekontroll, gps-antenner samt systemer som Omnidrive og Omipower som gir vanlige traktorer helt selvkjørende egenskaper. Utstyret fra Raven er i utgangspunktet laget for ettermontering på eksisterende maskiner og redskaper på gården, som en oppgradering.

Kjøpet er basert på et langt partnerskap mellom de to selskapene, og skal utvikle CNH sin posisjon i det globale markedet for landbruksmaskiner, ved å legge til sterke innovasjonsmuligheter i områdene autonomi og presisjonslandbruk heter det i pressemeldinga.

– Presisjonslandbruk og autonomi er kritiske komponenter i vår strategi for å hjelpe våre kunder til å klare neste nivå i produktivitet og for å åpne de ulike potensial som finnes, sier Scott Wine, administrerende direktør i CNH Industri, og fortsetter:

Annonse

- Raven har i årtier vært en pioner i presisjonslandbruk, og deres produktkunnskap og ekspertise på kundedreven programvare vil gi et løft til våre muligheter. Dette kjøpet er en del av vår digitale forvandlingsstrategi. Styrken som ligger Raven sin teknologi sammen med CNH sin sterke portefølje av produkter vil i sum gi våre kunder mulighet til å være enda mer produktive og effektive avslutter direktøren.

Det er danske Thorsen Teknik som forhandler systemene fra Raven i Norge.

Neste artikkel

Mathisens bygger nettverk i nord