Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Weckman størst på traktorhengere i 2017

Se topp ti-listen for tilhengerregistreringer.

Størst i Norge: Weckman, her representert ved modellen WS 130 M, registrerte flest traktorhengere i Norge i 2017. Foto: Sisu Produkter
Størst i Norge: Weckman, her representert ved modellen WS 130 M, registrerte flest traktorhengere i Norge i 2017. Foto: Sisu Produkter

2018 er allerede noen uker gammelt, men Traktor-redaksjonen har fortsatt ikke helt klart å gi slipp på 2017. Tidligere har vi skrevet om registreringsstatistikken for traktorer, og nå er det tilhengerne som står for tur.

Finsk på topp

Øverst på lista finner vi Weckman. Det ble registrert 332 traktortilhengere av det finske merket i 2017. Det ga dem en markedsandel på 13,2 %.

I Norge er det Sisu Produkter som er importør av Weckman. Jørgen Thingelstad, som er ansvarlig for salg og produktutvikling hos Sisu, sier til traktor.no at de er fornøyde med posisjonen som markedsleder.

Thingelstad trekker fram gode forhandlere, kort leveringstid, god kvalitet, og et godt sortiment som grunnene til Sisu og Weckmans suksess i Norge.

Annonse

- I tillegg har vi en meget dyktig stab internt i Sisu. Enten det gjelder markedsføring, lager og logistikk, eller tekniske spørsmål, har vi flinke folk på jobben, sier Thingelstad.

- Vi tilbyr attraktive produkter til en fornuftig pris, legger han til.

To norske på topp tre

Tett bak Weckman følger to norske merker på andre og tredjeplass. Foss-Eik registrerte 303 hengere i 2017, og kapret andreplassen og 12 % markedsandel. På tredje havnet Orkel, med 292 registrerte hengere, og en markedsandel på 11,6 %.

Weckman, Foss-Eik og Orkel skiller seg ut som de tre desidert største tilhengermerkene i Norge. Fra Orkel på tredjeplass, og ned til Gigant på fjerde, er det hele 156 registreringer.

Neste artikkel

Orkel endrer trekkøyet