Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Vinn ekte penger med Farming Simulator

Giants starter e-sport-liga med en premiepott på 2,5 millioner kroner.

Samarbeid: Giants Sotfware, som er selskapet bak Farming Simulator, har fått med seg blant andre Intel og Logitech som sponsorer for FS League. Foto: Giants Software

Vi som har slått i hjel noen timer med spillet Farming SImulator vet at det handler om stort sett det samme som i virkelig landbruk; produsere varene på en så riktig og effektiv måte som mulig, for å ha mulighet til å tjene penger til nye investeringer og videre drift. Det handler altså i stor grad om penger.

Farming Simulator League

Selv om man i spillet kan velge om man vil operere med euro eller dollar, og at det på den måten faktisk føles som en reell valuta, er jo pengene man tjener i spillet ikke brukanes til annet enn å kjøpe nye dyr, nye maskiner og nye jorder i akkurat den verdenen.

Nå kan imidlertid gode spill-evner gi deg utbetaling av ekte penger, gjennom deltakelse i Giants Softwares nye e-sport-liga Farming Simulator League.

Ti turneringer

Annonse

FS League skal spilles i den nyeste utgaven av spillet, Farming Simulator 19, og vil bestå av ti turneringer rundt om i Europa. Tidligere FS-konkurranser har stort sett dreid seg om stabling av rundballer, men Giants melder nå at i den nye ligaen er det lag på tre personer som skal samarbeide om å utføre flere ulike oppgaver i spillet.

Etter de ti turneringene skal de beste laga møtes for å spille om tittelen Farming Simulator Champion, og en premiepott på 100 000 euro. Under delturneringene vil det også bli delt ut premier, slik at den totale premiepotten kommer opp i 250 000 euro, eller nesten 2,5 millioner norske kroner.

Giants melder at dette bare er begynnelsen, og at mer informasjon om ligaen vil komme om ikke lenge. I mellomtiden er det bare å danne lag, og starte treninga.

Neste artikkel

Dansk redskap i Farming Simulator