Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Eikmaskin på GPS-offensiven

Bygger opp kompetanse for økt salg av presisjonsutstyr.

Kampen om traktorkundene er hard, og med stadig mer avanserte og teknologiske traktorer, stilles det økte krav til forhandlernes kunnskap. Eikmaskin har i høst satt i gang en opplæringsrunde, der de kommer til å kurse mellom 50 og 60 selgere fra Eik-kjeden.

– Vi er litt i startfasen enda. Det er først i år det virkelig har tatt av, sier Ole Jakob Rustad, produktsjef for Massey Ferguson hos Eikmaskin.

Fra i år har Eiksentrene fått mulighet til å selge utstyr som kan ettermonteres på traktorer som ikke er forberedt fra fabrikk, en nyhet som har blitt tatt godt forteller produktsjefen.

– 5600-serien er den vi selger mest av i Norge, og den får vi ikke AutoGuide-forberedt fra fabrikk. Så der er det solgt cirka 15 sett i år, med full autostyring.

På de større modellseriene fra MF kan kundene derimot få traktoren ferdig levert med autostyring fra fabrikk, noe 5-6 kunder har kjøpt i løpet av dette året. En av disse er gjødselentreprenør Dag Erik Kristensen. Hør hans erfaringer i videoen øverst i saken.

Annonse

NB: I videoen vises GPS-utstyr fra både Massey Ferguson og Fendt.

LES OGSÅ: MF fornyer seg i volumsegment

LES OGSÅ: Eik-kjeden feirer 30 år

Neste artikkel

To dekk i ei pakke fra Michelin