Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Den råeste brøyteskyssen på fire hjul

Bli med Tormod Eitrheim på oppdrag med Xerion 4000.

Forbi slalåmbakkene og videre innover fjellet. I snøføyke med dårlig sikt – det er her Tormod Eitrheim og hans ett år gamle Xerion 4000 Trac VC kommer til sin rett.

– Som sjåfør sitter man nærmere tre meter over bakken, og da har du en veldig stor fordel. For når du kommer så høyt opp, unngår du en del snøføyk, fremhever entreprenøren.

Da Traktor besøkte Eitrheim og sjåførene hans en iskald januardag var det imidlertid strålende solskinn, og fotografen kunne gni seg i hendene over det fantastiske fotoværet. En billedlig oppsummering presenterer vi i videoen over, men vil du bli bedre kjent med entreprenøren og virksomheten hans, må du skaffe deg en utgave av Traktor nr. 6.

SE ANDRE VIDEOER KYTTET TIL TRAKTOR NR. 6:

Prøvekjørt Fendt 516: Teknologitung tysker med høy komfort

Annonse

Erland Lundeby kjøpte monstersprøyte fra Amazone

Magasinet der reportasjen om Tormod Eitrheim står på trykk blir sendt til våre abonnenter 15. desember, men er du ikke abonnent har du mulighet til å kjøpe Traktor i løssalg fra 22. desember. Finn ditt nærmeste utsalgssted i denne oversikten. Ønsker du å få Traktor rett i postkassa kan du bestille abonnement her.

Det er også mulig å få kjøpe tidligere utgaver av Traktor elektronisk, da enten i form av enkeltsider eller hele utgaver. Klikk her for å søke i arkivet hos Buyandread.com.

Neste artikkel

Claas oppgraderer ctic