Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Valtra T254 er Årets traktor

Dobbeltseier til Valtra på Agritechnica-messa

Prisvinner: Prisen for Årets traktor og beste design gikk i år til Valtra for modellen Versu T254 SmartTouch. Arkivfoto: Traktor.no
Prisvinner: Prisen for Årets traktor og beste design gikk i år til Valtra for modellen Versu T254 SmartTouch. Arkivfoto: Traktor.no

Agritechnica åpnet denne søndagen dørene for pressen i Tyskland, og i løpet av dagen ble det avslørt hvem som stakk av med de fire årlige utnevnelsene “Tractor of the Year”, "Best utility", "Best of specialized" samt designprisen "The Golden Tractor 2018".

Årets traktor gikk til Valtra for modellen Versu T254 SmartTouch. Denne sekseren stiller blant annet med 271 hestekrefter med effektforsterker og byr på en ny kjørespak og en ni tommers terminal med et innovativt brukergrensesnitt. De fire finalekandidatene som måtte se seg slått denne gangen var Case IH QuadTrac 540 CVX, Claas Arion 660, John Deere 6250R og New Holland T 6.175 DC.

VIDEO: Se Valtras nye kjørespak og terminal

Og det stoppet ikke med at Valtra stakk av med den gjeveste tittelen. Samme traktor fikk også designprisen “The Golden Tractor 2018”. Valtra har vunnet denne designprisen tidligere, men ikke “Årets traktor”.

I kategorien "Best utility" var det i år McCormick X6 VT-Drive som seiret, mens Fendt 211 Vario vant kategorien "Best of specialized".

Annonse

Vi i Traktor-redaksjonen er selvfølgelig tilstede på Agritechnica i Tyskland og vi vil som vanlig komme hjem med mange nyheter i bagasjen som dere kan lese her på traktor.no og i magasinet Traktor.

LES OGSÅ: Valtra lanserer frontrute med display

LES OGSÅ: Valtra fortsatt i vekst

Neste artikkel

Massey Ferguson leverte en rød november