Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Valtra får norsk partner

Har inngått avtale med Globus som partner for snøfres i sitt Unlimited-konsept

Daglig leder, Håvard Schiager og salgssjef, Roy Pedersen hos Globus  er stolte av å bli valgt som Valtra sin samarbeidspartner for snøfresere. (Foto: Globus)
Daglig leder, Håvard Schiager og salgssjef, Roy Pedersen hos Globus er stolte av å bli valgt som Valtra sin samarbeidspartner for snøfresere. (Foto: Globus)

Valtra har etter en lengre periode med testing av markedets snøryddingredskaper, valgt Globus som partner for snøfresere i sitt Unlimited konsept. Med dette kan du nå bestille traktor og fres, montert fra fabrikk med funksjonene du ønsker deg - og i samme farge som traktoren.

Globus deltok sist uke på et arrangement i regi av Valtra i Kuusamo i Finland, kalt Valtra Winter Driving Experience (WDE). Valtra-selgere fra de fleste land i Europa var tilstede for å testkjøre og få en introduksjon av Globus og andre Unlimited-produkter.

Annonse

– Vi hos Globus er stolte av å bli valgt som Valtra sin partner, og ser på dette som en stor annerkjennelse av kvaliteten og kapasiteten på våre produkter. Avtalen vil også gi oss nye muligheter til salg i andre markeder en i dag, forteller daglig leder i Globus, Håvard Schiager

Valtras Unlimitedkonsept lar kunden skreddersy traktoren etter egne preferanser og behov, betjeningsmessig som kosmetisk.

Neste artikkel

Nytt servicesenter i Finnmark