Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Svenningsens forsterker staben

Ny daglig leder og produktsjef for landbruk på plass.

Geir Bentestuen (t.v.) og Roger Lerberg tiltrer som henholdsvis daglig leder og produktsjef for landbruk hos Svenningsens AS. (Foto: Espen Syljuåsen / Privat)
Geir Bentestuen (t.v.) og Roger Lerberg tiltrer som henholdsvis daglig leder og produktsjef for landbruk hos Svenningsens AS. (Foto: Espen Syljuåsen / Privat)

Når japanske Kubota skal erobre traktormarkedet i Europa, er deres uttalte mål at veksten i Norge, Sverige og Danmark skal komme via dagens samarbeidspartner, Svenningsens. Nå forsterker sistnevnte sitt datterselskap i Norge, med ny daglig leder og en nyopprettet stilling for oppfølging av landbrukssegmentet.

– Det er med stor glede vi kan ønske Geir Bentestuen (42) velkommen til oss. Geir tiltrer stillingen som daglig leder for våres norske datterselskap, Svenningsens AS, 5. januar 2016, forteller Niels Svenningsens.

Geir Bentestuen kommer fra en stilling som innkjøpssjef hos Felleskjøpet SA, hvor han i en lengre årrekke var ansvarlig for innkjøp og samarbeidsavtaler for et firesifret millionbeløp årlig, av produkter fra blant annet John Deere og Kverneland. Geir har også en solid erfaring med administrasjon og personalledelse, framhever Svenningsen.

– Det er også med stor glede vi kan ønske Roger Lerberg (53) velkommen. Roger tiltrer stillingen som produktsjef for landbruk 1. februar 2016, opplyser Niels Svenningsen.

Far og sønn: Niels Svenningsen (t.h.) er innehaver av Svenningsens, med hovedkontor i Danmark og datterselskaper i Sverige og Norge. Sønnen Benny er nå administrerende direktør for selskapet.

Annonse

SE VIDEO: Mye interessant i Kubotas nye flaggskip

Roger Lerberg har mange års erfaring med handel av landbruksmaskiner, blant annet fra Lena Maskiner, Sisu Produkter samt de siste to år hos A-K maskiner med salg av Case og New Holland anleggsmaskiner.

– Med ansettelsen av Roger som produktsjef for landbruket, kan Kaare Martin Grasmo nå i høyere grad målrettet sin innsats som produktsjef for park, anlegg og idrett. Med våres nye kollegaer på plass i Norge, er vi overbevist om at vi nå står sterkt og er klar til at utnytte de muligheter på markedet som de nye landbrukstraktorer fra Kubota gir oss, oppsummerer Niels Svenningsen, sønnen til grunnleggeren av Svenningsens.

LES OGSÅ: Kjøpte Norges første Kubota M7171

Neste artikkel

To dekk i ei pakke fra Michelin