Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Stilig kriger fra Deutz-Fahr

Warrior-serien med ny modell på 215 hestekrefter

Deutz-Fahrs Warrior-modeller har slått godt an over store deler av Europa. Det stilige designet med sort lakk og eksosrør i rustfritt stål har inntil nå vært forbeholdt traktortypene 9340 TTV og 7250 TTV, med effekt på henholdsvis 336 -og 246 hestekrefter. På bakgrunn av stor etterspørsel, lanseres nå den mer kompakte 6215 TTV, påkledd tilsvarende stridsdrakt.

Seig motor og fleksibel transmisjon

Deutz-Fahr 6215 TTV er utstyrt med en seksylindra motor Stage-V fra produsenten sjøl. Effekten er 215 hestekrefter. Motoren skal ha ei gunstig dreiemomentkurve med høy trekkraft, selv ved lave turtall.

Den trinnløse girkassa på TTV-modellene har hastighetsspenn fra 0,2 til 50 km/t. Produsenten hevder at den fleksible transmisjonen i kombinasjon med en seigdragende motor, skal gi et lavt drivstofforbruk sammenlikna med traktorer i samme effektklasse.

Løfter 10 tonn

Annonse

Traktoren kan utstyres med opp til sju ekstra hydraulikkuttak, hvorav to av ventilene kan monteres i fronten. Hydraulikken er av LS-typen, og har en makskapasitet på 160 liter i minuttet. Trepunkten skal kunne løfte hele 10 tonn. Løftekrafta på fronthydraulikken er 5480 kilo. Fire hastigheter på kraftuttaket (540, 540E, 1000 og 1000E) gjør traktoren fleksibel til ved bruk av effektkrevende redskaper.

Påkosta førermiljø

Førerhytta på Deutz-Fahr 6215 TTV Warrior er utstyrt med ei eksklusiv LED-lyspakke, automatisk klimaanlegg og spesialdesignet, svart gulvmatte. Førersetet skal også være påkostet detaljer som øker komforten.

Traktoren kan også leveres i Deutz-Fahrs tradisjonelle grønnfarge.

Neste artikkel

Krone lanserer to nye snittere