Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Se Claas Xerion 5000 i Østfold

Østfold Traktor fyller 30 år, og inviterer til feiring.

Claas Xerion 5000 TracØstfold TraktorRakkestad
Claas Xerion 5000 TracØstfold TraktorRakkestad

Fredag 6. og lørdag 7. april inviterer Østfold Traktor i Rakkestad til feiring i forbindelse med sitt 30-årsjubileum. Claas-forhandleren lover demonstrasjon av en rekke av sine produkter, i tillegg til matservering og prøvekjøring av traktorer.

Prøvekjøring av monstertraktor

Den største attraksjonen denne dagen blir nok monstertraktoren Claas Xerion 5000, som for anledningen er lånt inn fra Claas-importøren i Sverige. Det enorme beistet har hele 530 hestekrefter, og veier 17,5 tonn. Kreftene produseres av en sekssylindret Mercedes-motor på 12,8 liter, med et dreiemoment på maksimalt 2450 Nm.

Traktoren vil være utstilt hos Østfold Traktor i dagene rundt feiringen, og under jubileumsdagene vil det også være mulighet for prøvekjøring.

Annonse

Tråtraktor og bondepub

For de minste kan Østfold Traktor friste med, i tillegg til mye spennende å se på, en egen tråtraktorbane. I tillegg loves det gode tilbud på traktorleker.

For de litt eldre inviteres det til bondepub i butikken fredag kveld. Der blir det pizza-buffet, underholdning, og servering av diverse drikkevarer. Dette arrangementet har påmelding, og mer informasjon kan finnes på Østfold Traktors Facebook-side.

Neste artikkel

John Deere vant i september