Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Satser i parkmarkedet

Felleskjøpet er ny forhandler av parkmaskiner og traktorutstyr fra Wessex

Wessex leverer gresskippere med arbeidsbredder opp til åtte meter for montering på traktor eller annen, egnet redskapsbærer. (Foto: Felleskjøpet)
Wessex leverer gresskippere med arbeidsbredder opp til åtte meter for montering på traktor eller annen, egnet redskapsbærer. (Foto: Felleskjøpet)

Britiske Wessex har i 55 år produsert og levert utstyr for kompakttraktorer og parkmaskiner. Fra 1. mars 2020 er Felleskjøpet ny, eksklusiv forhandler her i Norge.

– Vi er veldig fornøyde med å ha inngått et samarbeid med Wessex International. Wessex er et solid og anerkjent firma innen utstyr for vedlikehold av grøntområder, med et stort utvalg av parkmaskiner og kompakt traktorutstyr, sier produktsjef Syed Jawad Shah i Felleskjøpet Agri.

I tillegg til gressklippere og slåmaskiner for det profesjonelle markedet inngår oppsamlere, feiemaskiner til stall og ridebaner, vintervedlikeholdsutstyr og ATV-utstyr i sortimentet.

Annonse

Felleskjøpet Agri hevder at de nå er godt rustet til å møte behovene til både små og store park- og anleggskunder.

– Produktsortimentet til Wessex byr på gode løsninger til alle våre park- og anleggskunder, enten de har ansvar for en liten park eller større anlegg som golfbaner, idrettsanlegg eller flyplasser. Vi forstår viktigheten av å vite at maskiner ikke svikter når du trenger dem. Når du investerer i et Wessex-produkt, kan du føle deg trygg på at du investerer i den beste kvaliteten, sier Shah.

Wessex leverer gresskippere med arbeidsbredder opp til åtte meter. Dette er klippere beregnet til å kobles på en traktor eller andre redskapsbærere. I sortimentet finnes også modeller som er selvgående og kan kobles på maskiner med hengerfeste, som for eksempel en ATV.

Neste artikkel

Lakk til besvær