Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Rosendal Maskin utvider sortimentet

– Overtar agenturet på Doosan dieselkompressorer

Doosans lavtrykkskompressorer kan leveres med arbeidtrykk fra 7-17 bar. (Foto: produsenten)
Doosans lavtrykkskompressorer kan leveres med arbeidtrykk fra 7-17 bar. (Foto: produsenten)

Rosendal Maskin AS har siden 1986 levert anleggsmaskiner til det norske markedet og er hovedimportør av Doosan og JCB anleggsmaskiner i Norge. Firmaet overtar nå agenturet for Doosan Portable Power, hvis produktlinje innebefatter portable lavtrykkskompressorer under 17 bar, protable generatorer og lystårn.

Doosan Portable Power, var tidligere kjent som Ingersoll Rand, og var en del av handelen da Doosan Infracore kjøpte Bobcat i 2008. Ingersoll Rand er en gammel kjenning på kompressormarkedet i Norge, og Doosan lover å etterleve filosofien med å levere et godt utvalg robuste og driftssikre, mobile kompressorer for proffmarkedet.

Fleksibelt utvalg

Rosendal Maskin AS vil levere kompressorer med arbeidstrykk på 7 bar og kapasitet på 2 - 7,3 kubikkmeter, fritt avgitt luftmengde. Det vil også være mulig å skaffe maskiner i segmentet 10-17 bar. Kapasiteten gjør kompressorene egna for sandblåsing, sanering, blåsing av kabler, trykktesting av VA-anlegg og lignende.

Kompressorene er utstyrt med dieselmotorer fra Kubota, Yanmar og Cummins. Flere av kompressorene kan også leveres med integrert strømaggregat med kapasitet inntil 6 kWa.

Rosendal maskin vil lagerføre de bestselgende modellene, og de første enhetene står klare til levering.

Neste artikkel

Rosendal Maskin blir forhandler av Dølen tilhengere