Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Puma fortsetter å begeistre danskene

Traktorstatistikken i Danmark viser en nedgang i juli, men Case IH ligger godt an med sin Puma modell. Året under ett viser en økning så langt.

Puma: Case IH Puma har i lang tid solgt svært godt i Danmark. Puma 240 ble mestselgende modell også i juli
Puma: Case IH Puma har i lang tid solgt svært godt i Danmark. Puma 240 ble mestselgende modell også i juli

Det danske landbruksmagasinet Landbruksavisen melder at Case IH Puma fortsetter å begeistre danskene. Dette har vært en svært populær traktormodell i lang tid. Case IH klarte å levere 30 nye traktorer hos våre naboer i sør i juli, og ble dermed markedsvinner. Nummer to på registreringsstatistikken for juli, ble John Deere med 29 nye registreringer. Den mest populære modellen var Case IH Puma 240 med 11 leveranser. John Deere 6250R og New Hollands T7.270 ligger også helt i topp blant enkeltmodellene, sammen med Fendt 724

Også i Danmark var markedet tregt i juli. Med 119 nye traktorer levert, var det vesentlig ned fra samme måned i 2020. Men som i Norge, svinger det, året samlet sett har så langt vært 13 prosent bedre enn 2020. Danskene fører statistikken litt annerledes enn her hjemme. De teller traktorer over 40 hestekrefter, så tallene er ikke helt sammenlignbare med her hjemme.

Markedsleder totalt i 2021 er John Deere med 22 prosent markedsandel, og Case IH og New Holland følger på med 17,5 prosent hver.

Annonse

Neste artikkel

John Deere vant i september