Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny vinterutstyrsavtale for Norwegian Agro

Har inngått avtale med dansk leverandør av snøfresere og strøkasser.

Tidligere i år meldte vi her på traktor.no at Norwegian Agro Machinery hadde inngått avtale om å forhandle snøploger, skjær og feieutstyr fra finske Stark. Etter den tid har samme selskap også blitt enige med danske konsernet Epoke, om å importere og selge deres snøfresere og strøkasser her i landet.

Kjøpte opp Westbjørn

Epoke-konsernet har ifølge en pressemelding fra Norwegian Agro vært representert i Norge med utstyr til lastebiler helt siden 1959. Det var imidlertid først i 2015, da konsernet kjøpte opp selskapet Hydroman med merkenavnene Snowline og Westbjørn, at de fikk en produktlinje tilpasset traktor.

Annonse

- Snowline-navnet har vært det internasjonale navnet på alt traktorbåret utstyr, mens Westbjørn-navnet kun har vært benyttet i Norge. Nå går vi inn og underbygger vår globale produktserie med vår Epoke-logo og navn. Det håper vi gir en positiv gjenkjennelseseffekt i markedet. Da vi overtok Snowline/Westbjørn i midten av 2015, var Snowline et eget selskap som kun var traktorutstyr. Nå står Epoke-konsernet bak, og vi har krefter og midler som skal til for å bringe oss videre, sier Torben Ude Petersen, kommersiell direktør i Epoke, ifølge pressemeldingen.

Komplett vinterprogram

Administrerende direktør i Norwegian Agro Machinery, Michael Husfeldt, forteller at selskapet har hatt som mål å ha et komplett vinterprogram klart før neste sesong, og at han er svært fornøyd med at dette nå er på plass.

- Det er med stor glede vi kan presentere våre nye samarbeidspartnere på vinterutstyr i Norwegian Agro Machinery-organisasjonen. Med både Stark fra Finland og Epoke-produkter fra Danmark, der sistnevnte vil tilby sine produkter gjennom varemerket Snowline, kan vi tilby et meget bredt program av løsninger til flere forskjellige kundesegmenter, sier han.

Neste artikkel

Samson Agro overtar Pichon Industries