Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny sjef for Claas traktor

Norwegian Agro Machinery henter produktsjef fra A-K Maskiner.

Heming Kornstad (30) er ansatt som ny salgs- og produktsjef for Claas traktor hos Norwegian Agro Machinery. Kornstad er opprinnelig fra gård i Trysil, men bor nå i Nannestad. Han er utdannet innen teknologiledelse, og kommer fra en produktsjefstilling hos A-K maskiner.

– Jeg gleder meg til å begynne i teamet til Norwegian Agro Machinery og ser fram til å bli kjent med nye kolleger, leverandører og ta fatt på nye utfordringer. Claas traktor har hatt en positiv utvikling her i landet, og mitt mål er å bidra til at den utviklingen fortsetter, og at vi når målene vi setter sammen med våre dyktige forhandlere, sier Kornstad.

Annonse

I stillingen som salgs- og produktsjef blir Heming et viktig bindeledd mellom landets 25 Claas-forhandlere, og fabrikken i Le Mans i Frankrike.

– Heming vil den kommende tid bli utdannet hos Claas i Tyskland og Frankrike, med særlig fokus på produktkunnskap og rådgivning, forteller Michael Husfeldt, administrerende direktør hos Norwegian Agro Machinery.

– Espen Syljuåsen, som hittil har hatt ansvaret for både Claas traktorer, markedsføring og kommunikasjon i Norwegian Agro Machinery, fortsetter heretter 100% i markedsføring og kommunikasjon, for å styrke markedsføringen av alle varemerker i Norwegian Agro Machinery, avslutter Husfeldt.

Neste artikkel

Stortraktoren – fra 50 til 500 hk