Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny senterleder i Eiksenteret Førde

1. januar 2020 overtok Kjell Ove Høydal som senterleder og majoritetseier i Eiksenteret Førde.

F.v Trond Kjempekjenn, Tore Stuhaug og Kjell Ove Høydal. (Foto: Eikmaskin)
F.v Trond Kjempekjenn, Tore Stuhaug og Kjell Ove Høydal. (Foto: Eikmaskin)

Høydal har bakgrunn fra flere bransjer og skal ifølge, Eikmaskin være godt rusta for oppgavene

– Jeg har inngående kjennskap til landbruksbransjen kombinert med kommersiell forståelse. Derfor har jeg stor tro på Eiksenteret Førde og har tatt over aksjemajoriteten i selskapet. Nå er jeg klar til å rigge oss for fremtiden, forteller Kjell Ove Høydal, ny senderleder ved Eiksenteret Førde.

Høydal tok over roret fra Tore Stuhaug 1. januar 2020. Den nye senterlederen har vokst opp på gård og driver i dag med ammeku. Ved siden av gårdsdriften har siviløkonomen blant annet jobbet åtte år i bank og finans og ytterligere åtte år i fergeselskapet Fjord1.

– Eiksenteret Førde er en solid bedrift med lang historie. Jeg håper min erfaring fra andre bransjer kan bidra til at vi blir en viktig aktør også i framtiden. Det er tøff konkurranse, men vi har dyktige folk og gode produkter så jeg er ikke redd for å satse, sier Høydal.

Kjedegiver Eikmaskin er fornøyd med ny hovedeier og senterleder.

– Vi ser frem til et tett og godt samarbeid med Kjell Ove Høydal og tror at erfaringene han tar med seg inn i kjeden bidrar til å styrke oss alle over tid, sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin.

Takker av etter 50 år i bransjen

Annonse

Kjempekjenn benytter også anledningen til å takke Tore Stuhaug for sin innsats.

– Eik-kjeden er veldig takknemlig for innsatsen som er lagt ned fra Stuhaug sin side. Det har bidratt til at Eiksenteret Førde har den posisjonen det har i dag.

Den avtroppende senterlederen gleder seg til mer fritid.

– Jeg begynte i butikken og delelageret hos Skjelbred & Co som 18-åring i 1970. De hadde agenturet på Eik-produkter i Førde og Bergen, og MF 135 var det største produktet. Fem av oss startet Eiksenteret Førde som franchise-avdeling i 1986. Jeg tok over som senterleder i 2009, men det var ment å være midlertidig. Når jeg nå blir pensjonist kan jeg se tilbake på 50 år med mange gode kollegaer, der flere av dem har vært med meg nesten hele veien, sier Tore Stuhaug.

Neste artikkel

Nytt servicesenter i Finnmark