Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ni Eiksentre klare for Valtra

Flere steder med tre merker under samme tak.

Ni Eiksentre rundt om i landet får fra 1. oktober inn Valtra som et tredje traktormerke, ved siden av dagens Massey Ferguson og Fendt.  (Illustrasjonsfoto: Espen Syljuåsen)
Ni Eiksentre rundt om i landet får fra 1. oktober inn Valtra som et tredje traktormerke, ved siden av dagens Massey Ferguson og Fendt. (Illustrasjonsfoto: Espen Syljuåsen)

I tillegg til Eiksenteret Surnadal, Sarpsborg og Mysen, som vi tidligere har skrevet om her på traktor.no, er det nå klart at også Eiksenteret Mosjøen, Bodø, Ørsta, Tolga, Haugesund og Klepp (Rogaland og Agder) får Valtra i sin portefølje fra 1. oktober 2016.

– Dette vil styrke Eiksenteret og øke tilstedeværelsen og servicegraden i distriktene. De ni Eiksentrene som er klare er allerede i full gang med å forberede seg på den nye situasjonen og bygge nødvendig kompetanse. Jeg er trygg på at de vil ivareta og videreutvikle merkevarene Massey Ferguson, Fendt og Valtra på en god måte, sier Trond Kjempekjenn, administrerende direktør i Eikmaskin AS i en pressemelding.

Det er viktig for Eikmaskin og Eik-kjeden å være nær kundene sine.

– Den pågående prosessen vil styrke dette målet. Nå jobber vi med å legge resten av puslespillet, og vi kommer til å sende ut informasjon så snart vi har videre avklaringer, sier han.

Valtra går inn i Eik-kjeden som en del av Agcos globale strategi.

Annonse

– Vi er fornøyd med utviklingen og ser at den er i tråd med vår globale strategi, sier Christian Devantier, Director Distribution management Norden og Baltikum hos Agco.

LES OGSÅ: Jæren Traktorsenter overtar Valtra i Rogaland og Agder

LES OGSÅ: Valtra-avklaring i Møre og Romsdal

LES OGSÅ: Tre merker under ett tak i Østfold

Neste artikkel

To dekk i ei pakke fra Michelin