Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nå kan du lease traktor på timesbasis

Eikmaskin tilbyr operasjonell leasing.

Leases per time: Massey Ferguson 7718S er en av modellene som kan finansieres med operasjonell leasing. Her fra Traktors prøvekjøring av 7718 i 2015. Arkivfoto: Traktor
Leases per time: Massey Ferguson 7718S er en av modellene som kan finansieres med operasjonell leasing. Her fra Traktors prøvekjøring av 7718 i 2015. Arkivfoto: Traktor

Eikmaskin skriver i en pressemelding at de nå lanserer operasjonell leasing som et finansieringsalternativ på store Massey Ferguson traktorer. Kort fortalt betyr operasjonell leasing at man betaler en pris per time for en traktor, og at blant annet finanskostnader, forsikring og service er inkludert i prisen.

Skal kun betale leie

Ved operasjonell leasing er det utleier som eier traktoren, tar restverdien og tar den tilbake etter endt leieperiode. Leasingtakeren disponerer traktoren i kontraktens løpetid, men påtar seg ingen forpliktelser utover å betale den avtalte leien.

– Vi har jobbet med dette et års tid forteller, Gard Molvig, salgssjef for Massey Ferguson i Norge.

– Det er gøy at vi er først ute i det norske traktormarkedet. Dette er en del av vår satsning mot de profesjonelle entreprenørene både i landbruk og anlegg, og foreløpig er det noen utvalgte traktormodeller som kan finansieres på denne måten, fortsetter han.

Annonse

Som eksempel nevner Molvig at en ferdig konfigurert trinnløs Massey Ferguson 7718S koster kr 211,- per time (eks. MVA), mens en MF 8740S med 405 hestekrefter koster kr 334,- per time. (eks MVA). Det vil også være mulig for kunden å konfigurere de utvalgte traktormodellene etter eget ønske.

For store traktorer som brukes mye

– Vi har merket økt etterspørsel etter våre store modeller fra det profesjonelle entreprenørmarkedet, og nå gir vi dem en finansieringsmetode som de kjenner igjen fra anleggsbransjen, avslutter Molvig, og føyer til at den første kontrakten sannsynligvis er underskrevet innen ukas utgang.

Finansieringsformen betinger at man benytter seg av ACGO Finance, som er eierselskapets eget finansieringsselskap. Molvig forteller også til traktor.no at dette tilbudet ikke er ment for dem som bruker traktoren sin 50 timer i året. Foreløpig har Eikmaskin satt opp forslag til avtaler på 1 000 timer i året i 3 eller 5 år. Dette kan imidlertid komme til å bli justert, avhengig av tilbakemeldingene Eikmaskin får fra potensielle kunder.

Neste artikkel

Eikmaskin lover å ta vare på kundene