Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Massey Ferguson på tur med fullspekket maskinkonvoi

– MF eXperience Tour til Norge i august

Massey Ferguson har med seg åtte ulike traktorserier som kan beskues og prøvekjøres under besøket i Norge, 21-30 august. (Foto: Lars Raaen)
Massey Ferguson har med seg åtte ulike traktorserier som kan beskues og prøvekjøres under besøket i Norge, 21-30 august. (Foto: Lars Raaen)

Tidlig i april la Massey Ferguson ut på sin omfattende reise rundt om i Europa med traktorer og maskiner av ferskeste sort. Fra den 21 til 30 august vil konvoien være å finne i Norge, nærmere bestemt på Mære Landbruksskole i Steinkjer fra 21-23 august, og ved gamle Norsvins anlegg på Hamar fra 28-30 august.

Prøvekjøring og demonstrasjoner

MF eXperience Tour skal by på innendørs presentasjoner så vel som praktisk kjøring i felt. Med seg har produsenten sine produkteksperter og lokale forhandlere som sammen vil vise fram hva siste generasjon Massey Ferguson har å skilte med. Konvoien har med seg åtte ulike traktor-serier, teleskoplastere og grasutstyr. Testområdet ved hver demonstrasjon vil være på 3,5 dekar, hvor 12 ulike maskiner kan beskues og prøves under sakkyndig ledelse.

Annonse

– Bransjemesser er fortsatt viktige, men de gir ikke alt hva kundene ønsker seg. Gang på gang forteller bønder oss at de helst vil prøve maskinene i praksis, og gjerne på egen gård, forteller markedssjef hos Massey Ferguson, Francesco Quaranta i en pressemelding.

Ved siden av muligheter for prøvekjøring, bruker Massey Ferguson VR-teknologi for å gi tilhøreren enn mer realistisk opplevelse av maskinenes fuksjoner og virkemåte, innedørs. Under besøket vil interessentene få oppleve blant annet MF Auto-Guide autostyring og MF Isobus-tilkobling i praksis som i gjennom foredrag.

Konvoien har så langt vært innom flere lokasjoner i Italia, Tyskland og Frankrike. I disse dager oppholder de seg i Polen, før de inntar Norge om i underkant av en måned. Totalt 480 norske kunder har blitt invitert, fordelt over de to stoppestedene.

Neste artikkel

MF lanserer E-loader