Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Massey Ferguson gjenopptar produksjonen

Åpner Beauvais-fabrikken i dag

Agco's MF-fabrikk i Beauvais har vært stengt siden 17. mars. Nå gjenopptas produksjonen, takket være strenge smittevern-tiltak.
Agco's MF-fabrikk i Beauvais har vært stengt siden 17. mars. Nå gjenopptas produksjonen, takket være strenge smittevern-tiltak.

Agcos produksjonsanlegg for Massey Ferguson har vært stengt helt siden 17. mars, grunnet koronautbruddet. I dag, den 27. april, gjenåpner fabrikken takket være god planlegging av sikkerhetstiltak for å ivareta de ansattes helse.

Koronakrisa har som kjent bydd på vanskeligheter hva angår produksjonen i maskinbransjen. Fabrikker har blitt stengt ned, ansatte har blitt permittert og administrasjonen skjer fra hjemmekontor. For Agco-eide Massey Ferguson har imidlertid dele- og distribusjonslageret i Ennery, Frankerike holdt åpent med arbeidsfolket fysisk tilstede. Fra og med i dag har heldigvis pipa fått ei annen låt. Traktorfabrikken i Beauvais er gjenåpnet for ordinær drift, dog under et strengt smittevern-regime.

– Når vi starter produksjonen på nytt i Beauvais-anlegget i dag, 27. april, vil det ikke gå på bekostning av hensynet til helsen til våre ansatte. Å starte produksjonen igjen er helt avgjørende for bærekraften i hele virksomhetskjeden, men det må utføres under optimale og bærekraftige forhold. Først må vi være i stand til å garantere helsen og sikkerheten til alle våre ansatte gjennom forsterkede, forebyggende tiltak. Med produksjonen oppe å gå må vi dernest sørge for at alle våre leverandører, som har de samme utfordringene, kan levere de nødvendige delene og komponentene så produksjonen kan gå videre uten nyeavbrudd, forteller Thierry Lhotte, visepresident og administrerende direktør for Massey Ferguson Europa og Midt-Østen.

Annonse

Av forebyggende smittevern-tiltak kan det nevnes at de ansatte skal ha tilgang til masker og annet beskyttelses- og deteksjonsutstyr som ansiktsvisir og desinfeksjonsmidler. Videre skal fabrikken ha omorganisert produksjonslokalene slik at de kan arbeide på trygg avstand fra kollegaene.

Neste artikkel

MF lanserer E-loader