Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Massey Ferguson 4700M oppgraderes

To-trinns Dyna2 hurtiggir, kløtsjfritt vendegir og brems-for-kløtsj funksjon skal øke brukervennligheten.

0320Bransjenytt
0320Bransjenytt

Massey Fergusons 4700M-serie har tradisjonelt sett, solgt godt på sin ukompliserte konstruksjon og moderate pris. Serien oppgraderes nå med flere transmisjonsalternativer, Stage V-motorer og revidert design. Den nye Dyna2-girkassa med to hurtiggir, kløtsjfritt hurtiggir, speedmatching og brems-for-kløtsjfunksjon som tilvalg, representerer helt klart det største løftet. Girkassa skal være bygd på den eksisterende 12-trinnskassa med to seirer og seks hovedtrinn. Produsenten hevder at traktoren skal nå topphastigheten på 40 kilometer i timen ved et motorturtall på 1850 o/min.

Tilfredsstiller utslippskravene

Effektmessig har den minste modellen på 75 hestekrefter, falt av. MF 4700Ms tre nye modeller har ei effekt på henholdsvis 82-, 92- og 100 hestekrefter, henta fra en tresylindra, 3,3 liters motor fra Agco Power. Rensesystemet for eksosen skal ligge gjemt under dørken og skal derfor ikke være til hinder for sikta.

Oppgradert design

De to minste modellene, MF 4708M og MF 4709M kan leveres uten hytte. Modellene med førerhus skal på sin side ha arva 5700M-seriens nye design på lykter og instrumentpanel, lansert i 2019. Av andre oppgraderinger kan det nevnes nye, forsterka felger foran og bak som muliggjør montering av et bredere spekter dekkdimensjoner og kontakt for tilkobling av diagnoseverktøy. En automatisk hovedstrømsbryter og hydraulisk tilkobling for fri retur kan også leveres som tilvalg.

Neste artikkel

Amazone gikk til Eikmaskin