Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Martin (18) var raskest på Agroteknikk

Rygget inn i plansiloen på under 20 sekunder.

Populært: Over tusen personer konkurrerte om å kjøre raskest rundt vår traktorbane på Agroteknikk.  Seieren gikk til Martin Byberg (18) fra Hommersåk i Rogaland.
Populært: Over tusen personer konkurrerte om å kjøre raskest rundt vår traktorbane på Agroteknikk. Seieren gikk til Martin Byberg (18) fra Hommersåk i Rogaland.

Som veldig mange fikk med seg hadde Magasinet Traktor med seg en traktorbane i skala 1:32 på Agroteknikk. Her kunne publikum teste sine ferdigheter med å kjøre raskest mulig rundt banen med en fjernstyrt Fendt eller John Deere, og deretter rygge inn i plansiloen - med tilhenger.

Og her var det mange av de som prøvde seg som fikk seg en liten overraskelse. For selv om man er god på å rygge med stort utstyr er det svært annerledes å gjøre det samme med en radiostyrt ekvipasje.

I videoen under kan du se vår egen markedsjef Ole-Martin Finstad runde banen på 24 sekunder. Denne tiden ble slått med god margin av rogalendingen Martin Byberg (18), som greide å rygge seg inn i målområdet etter bare 19,83 sekunder.

Byberg vinner dermed senior-klassen og får en radiostyrt Siku-traktor med lys og frontlaster til en verdi av 2 295 kroner. Når traktor.no gratulerer med seieren forteller han at han ikke er helt fersk når det kommer til radiostyrte leketøy.

Annonse
Raskest: Martin Byberg (t.v) knuste vår egen markedsjef Ole-Martin Finstad med over fire sekunder på Agroteknikk. (Foto: May Hilde Nytun)
Raskest: Martin Byberg (t.v) knuste vår egen markedsjef Ole-Martin Finstad med over fire sekunder på Agroteknikk. (Foto: May Hilde Nytun)

– Jeg har kjørt litt fjernstyrt traktor tidligere, men jeg hadde nok også litt flaks ettersom alt måtte klaffe for å komme seg feilfritt gjennom banen og parkere i plansiloen, sier Byberg. Han får mulighet til å velge traktormerke, og forteller at han helst ønsker å få tilsendt en modell fra John Deere.

I Junior-klassen var det Peder Midtlyng Blæstad som var best, med 66,77 sekunder. Også han vinner en radiostyrt Siku-traktor levert av Kramp. Vi gratulerer begge med seieren.

Totalt var det rundt tusen deltakere i konkurransen og vi har trukket ut fem tilfeldige vinnere som får Traktor-effekter tilsendt i posten. Disse er Ole Hermundstad, Emil Urnes, Svein Kjetil Lønnestad, Emil Mellerud Collet Hansen og Sivert Bjelland.

Neste artikkel

Årets traktor er kåret