Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lilleseth styrker sin satsing på kjetting

Lilleseth overtar distribusjonen av Tellefsdal kjetting

Foto: Lilleseth
Foto: Lilleseth

Lilleseth AS på Skarnes styrker sin satsning på kjettinger, og blir ny distributør av Tellefsdal kjettinger i Norge. Dette gjelder hele produktspekteret til både landbruk, anlegg, transport og skog. Lilleseth har fra før OFA Kjettinger som kommer fra samme produsent, og får dermed hele produktporteføljen til Nordic Traction i Norge.

– At vi nå samler våre varemerker hos Lilleseth kjetting er en optimal løsning for alle. Lilleseth kjettings forhandlere kan nå fra det brede sortimentet, alltid tilby en optimal kjetting for sine kunder. Dessuten får Lilleseth kjetting og Nordiv Traction en effektiv vareflyt som kommer sluttkunden til gode gjennom raske og kostnadseffektive leveranser, forteller salgssjef i Nordic Traction, Kjell-Åke Larsson.

Tellefsdal Kjettinger kommer i tillegg til eksisterende produktportefølje, og gjør at Lilleseth nå skal være den kjettingleverandøren i markedet med det bredeste produktspekteret. I praksis leveres kjettinger til alt fra ATV og småmaskiner, via traktorer og anleggsmaskiner til rendyrkede skogsmaskin kjettinger.

Lilleseth har produsert og levert kjettinger på det Norske markedet siden 1947. De er tidligere best kjent for sine Ovako - OFA kjettinger som de har ført i markedet siden 1985. Lilleseth satser på et komplett lagerhold i sesong, og har forhandlere over hele landet.

Neste artikkel

Snørik vinterdemo i Ringsaker