Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lena Maskin overtar Trøndelag Traktor

Går fra 51 til 100 prosent eierskap.

Siden 2002 har Lena Maskin eid 51 prosent av aksjene i Trøndelag Traktor, men mandag 9. april overtar Lena Maskin samtlige aksjer og blir eneeier i selskapet. Den tradisjonsrike landbruksmaskinforhandleren med tilholdssted i Verdal har 13 ansatte, og med nye eiere vil bedriften få nye utviklingsmuligheter og bli tilpasset behovene til det profesjonelle landbruket i Nord-Trøndelag. Selskapet har etter overgangen til å bli en Claas forhandler hatt positiv vekst, og leverte et godt årsresultat i 2017.

– Trøndelag er et viktig satsningsområde for Lena Maskin og Danish Agro. Lena Maskin er allerede etablert med avdeling på Skogmo, og kjøpet av aksjeposten i Trøndelag Traktor er en del av vår langsiktige strategi for å styrke satsningen på salg og service av Claas og merker som Lemken, Horsch, Bogballe, Multiva, Samson, Conor og Göweil i Trøndelag, sier Jens Skifter, som er styreleder for Lena Maskin og sjef for Danish Agros maskindivisjon i en pressemelding.

Lena Maskin har per i dag 64 ansatte fordelt på 7 avdelinger på Østlandet og i Trøndelag, og daglig leder i Lena Maskin, Trond Arne Bredesen, ser fram til å utvikle den nye og åttende avdelingen på Verdal, til et kompetansesenter for regionen.

Annonse

– For kundene betyr dette økt trygghet. I Lena Maskin har vi en sterk satsning på kompetanse, slik at både selgere, delepersonell og mekanikere står rustet til å løse kundens utfordringer. Som en av avdelinger sikrer vi at Trøndelag Traktor tar del i denne satsningen, sier Bredesen.

Trøndelag Traktor ble grunnlagt i 1978, og denne helga feirer firmaet sitt 40 årsjubileum, sammen med kunder og leverandører.

Neste artikkel