Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lely inn hos Akershus Traktor

Komplett grasprogram på plass fra 1. oktober.

En leverandør med stort pressesortiment var avgjørende for Akershus Traktor i valget av ny leverandør etter Claas. (Foto: Lely)
En leverandør med stort pressesortiment var avgjørende for Akershus Traktor i valget av ny leverandør etter Claas. (Foto: Lely)

I slutten av juni kunne Akershus Traktor presentere sitt nye redskapssortiment, med Valtra traktorer, Fendt treskere og snøutstyr fra Holms og Westbjørn – for å nevne noe. Leverandør av grasutstyr hadde man imidlertid ikke klart å få på plass. Flere avtaleforslag lå visstnok på bordet, men daglig leder Ole Hveem ønsket å la utvalgte selgere få være med å ta avgjørelsen. Nå

- Fra 1. oktober 2016 starter Akershus Traktor som forhandler av de røde grasmaskinene fra Lely, som inkluderer blant annet Lely Welger presser, uttaler Ole Hveem til traktor.no.

I tillegg til presser innebærer forhandleravtalen med Lely Nordic innebærer at Akershus Traktor får tilgang til slåmaskiner, lessevogner, river, finsnittere og rundballepakkere.

– Vi er glade for å starte et samarbeid med Lely som komplementerer vårt produktprogram med premium grasmaskiner, fortsetter Hveem.

Salgssjef for Norge hos Lely Nordic, Rune Andreas Hegg, er også godt fornøyd med signeringen.

Annonse

– Vi ser frem til et godt samarbeid med en sterk partner i det norske markedet. Vi har store forventninger til både salgspotensialet, samt service og ettermarked, uttaler Hegg.

Rune Andreas Hegg, salgssjef for Lely Nordic (Foto: Dag Idar Jøsang)

Utover høsten vil det bli gjennomført produkt- og serviceopplæring av personalet hos Akershus Traktor. Den nye forhandleren med 10 avdelinger kommer for øvrig i tillegg til dagens Lely-forhandlere i Aust-Agder, Rogaland, Akershus, Møre og Romsdal og Nord-Trøndelag.

LES OGSÅ: Dette er Akershus Traktors nye leverandører

Neste artikkel

Parallellimport av Kivi-Pekka