Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kubota lanserer M6001

Kubota lanserer M6001 Utillity. Den nye traktorserien vil erstatte den tidligere MGX-serien fra produsenten.

Nyhet: Nye M6001 er traktorserien for brukere som ønsker en lettere bygget traktor. Den tar over etter den tidligere serien MGX.
Nyhet: Nye M6001 er traktorserien for brukere som ønsker en lettere bygget traktor. Den tar over etter den tidligere serien MGX.

Den nye traktorserien er ifølge produsenten først og fremst bygget for melkegårder, gårder med dyr, og ikke minst til kommunalt bruk. Ved hjelp av nykommeren ønsker Kubota å komplettere tilbudet av traktorer. M6001 presser seg inn mellom M5002 som går fra 95 til 115 hestekrefter og M6002 som går fra 123 til 163 hestekrefter. Mye av teknikken i den nye traktorserien er kjent fra før.

To størrelser

Den nye M6001 serien vil bli levert med to ulike motorer. Effektene vil strekke seg fra 102 til 141 hestekrefter. Traktorene med kort akselavstand på 2,54 meter får Kubota sin 3,8 liters motor,. Traktorene med den lengste akselavstanden på 2,68 meter får Kubota sin 6,1 liters motor. Begge motorene er selvsagt avgassgodkjent i henhold til kravene i Stage V regulativet.

Komplett utstyrt

Traktorene vil levert som standard med soltak / takvindu, og løftekapasiteten vil bli hele 6100 kilo på de største modellene. Traktorer med kort akselavstand vil levere 71 liter hydraulikkolje pr minutt, og traktorene med lang akselavstand vil levere 77 liter pr minutt. Transmisjon med elektrohydraulisk vendegir og 8 powershifttrinn blir standard. Utstyr som forakselfjæring er tilgjengelig på alle modellene. Kubota holder på sine tradisjoner med å levere portalakslede traktorer, og hyttestammen er den samme som på større modeller.

Traktoren skal ifølge Kubota bli tilgjengelig for bestilling i løpet av første kvartal 2022.

Neste artikkel

Hvem får Amazone?