Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kubota lanserer LX

Med sin nye LX-serie av kompakte traktorer, håper Kubota å trekke til seg nye kunder. Fire ulike modeller, som alle oppfyller Stage V avgasskrav er lansert.

Park: Kubota sin nye LX-serie er godt egnet til varierte oppgaver innen utendørs vedlikehold  og gressklipping.
Park: Kubota sin nye LX-serie er godt egnet til varierte oppgaver innen utendørs vedlikehold og gressklipping.

Den nye LX-serien leveres i to effektnivåer, 35 eller 40 hestekrefter. Kunden kan velge enten åpen førerplass eller førerhytte. Videre har traktorene en HST-girkasse, med 3 grupper. Kubota mener at traktoren egner seg til en rekke andre oppgaver enn gressklipping, for eksempel snørydding, materialhåndtering og jordarbeid.

Frontlaster også på kompakt

Kubota sin frontlaster LA545, blir levert med parallellføring og et system Kubota kaller Swift Tach for enkelt å kunne ta av hele lasteren uten å gå ut av traktoren, er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Frontlaster: Kubota sin nye LX, kan leveres med frontlasteren LA545 ved behov. Demed kan den kompakte traktoren løse enda flere oppgaver.
Frontlaster: Kubota sin nye LX, kan leveres med frontlasteren LA545 ved behov. Demed kan den kompakte traktoren løse enda flere oppgaver.

Kompaktspesialisten

Kubotas LX kompakttraktorer er designet for å møte kravene til kvalitet, brukerkomfort og allsidighet. Disse traktorene brukes vanligvis av kommuner, entreprenører og aktører innen landskapspleie, og kombinerer kraft, et variert bruksområde og kompakt og smidig fasong i en enkelt maskin.

Tradisjonelt er LX-serien et allsidig utvalg av kompakttraktorer fullpakket med førsteklasses funksjoner som en kraftig Kubota-dieselmotor, god drivstofføkonomi og lavere utslipp, samt ethøyt nivå av effekt, dreiemoment og ytelse i alt slags vær.

Blant de viktigste fordelene med den nye LX-serien er tohastighetsfunksjonen, den nydesignede transmisjonen, det nye interiøret designet for å gi støyreduksjon inne i førerhuset, samt bedre tilgjengelighet,. Betjeningselementene er også helt nye og traktoren har også en auto-gassfunksjon, som gjør det mulig for brukerne å kontrollere motorturtallet med mono-pedalen. Dessuten er den nye modellen smal, noe som gjør at brukerne enkelt kan manøvrere der det er trangt.

Åpen: Kubota sin nye LX leveres enten med åpen førerstasjon, eller lukket førerhytte. To modeller med  35 eller 40 hestekrefter blir lansert.
Åpen: Kubota sin nye LX leveres enten med åpen førerstasjon, eller lukket førerhytte. To modeller med 35 eller 40 hestekrefter blir lansert.

LX-serie vil først bli introdusert i Europa. Senere vil det nord-amerikanske og japanske markedet følge etter.

Neste artikkel

Hvem får Amazone?