Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Klart for skogsutstyrsdag hos Sisu

Og vinterdemoer hos flere bedrifter den nærmeste tida.

Tida vi er inne i byr på flust av muligheter til å se demonstrasjoner av traktorer og redskaper, eller bare møte likesinnede maskininteresserte over ei pølse, en burger eller en kaffekopp. Flere bedrifter i traktorbransjen arrangerer nemlig demonstrasjoner, eller såkalte åpne dager, for tiden.

Skogsfokus hos Sisu

Sisu Produkter skriver i en pressemelding at de vil ha åpen dag torsdag 14. februar klokka 12-17, i Dyrskuevegen 42 på Kløfta. Her vil det være fokus på skogsdrift og vedproduksjon, med demonstrasjon av både Japa vedmaskiner og Palms tømmertilhengere. I tillegg melder Sisu at det vil bli stilt ut produkter fra både Farmi, Fransgård og Weckman.

I anledning skogdagen arrangerer selskapet også en konkurranse på sin Facebook-side, der man kan vinne en Japa 235BE, en liten vedmaskin, til en verdi av 57 900 kroner. Trekningen av premien vil finne sted under skogdagen klokka 14.

Valtra på Smart Tour

Også Valtra viser fram produktene sine i disse dager, via sitt konsept Valtra Smart Tour. De reiser rundt med semitraileren sin, og fem hvitlakkerte eksemplarer av det nyeste traktormerket har å by på. Blant annet har de med seg en A-serie med ny transmisjon, og en N-serie med fjæret framaksel.

Valtra Smart Tour har allerede besøkt Follo og Vestfold. I dag, onsdag, er de på Valle Videregående skole på Lena fra klokka 10-18. Deretter går turen videre til Akershus Traktor Klett, hvor de blir å finne fredag 8. og lørdag 9. februar, begge dager fra 10-18.

Fredag 7. februar blir det Valtra-traktorer å finne også i Trysil, sammen med utstyr fra Globus, FMG og Lilleseth. Da inviterer Akershus Traktor Hedmark til vinterdemo. Adressa for arrangementet er Vestbyvegen 403, 2420 Trysil.

Vinterlig: Valtra Smart Tour
 har i tillegg til Valtras semitrailer, og med seg fem hvitlakkerte traktorer. Disse er det mulighet for å prøve under demo-dagene. Foto: Trond Martin Wiersholm
Vinterlig: Valtra Smart Tour har i tillegg til Valtras semitrailer, og med seg fem hvitlakkerte traktorer. Disse er det mulighet for å prøve under demo-dagene. Foto: Trond Martin Wiersholm

Vedfokus også i Østfold

Annonse

I Rakkestad inviterer Østfold Traktor til vinterdag lørdag 9. februar klokka 9-15. Her blir det demonstrasjon av Hakki Pilke vedmaskiner, Polaris ATV og Mowi tømmertilhengere. Det loves servering av pølser, vafler og kaffe.

Lena Maskin og Eiksenteret med felles demo

Onsdag 13. februar inviterer Lena Maskin Rudshøgda og Eiksenteret Furnes til felles vinterdemodag på Kvarstaddammen i Ringsakerfjellet.

Lena Maskin melder at de vil vise Claas-traktorer med utstyr fra Snowline og Stark, samt en plog fra Øveraasen montert på en Axion 960 med 445 hestekrefter. Sistnevnte har forøvrig vi prøvekjørt i Traktor nr. 1/2019, som kommer i uke 9.

Eiksenteret Furnes skriver på sin Facebook-side at de vil stille med produkter fra Dalen, Tellefsdal, Massey Ferguson og Fendt.

Prøvekjørt: Traktor har fått prøve Axion 960-en som skal brukes under vinterdemodagen i Ringsakerfjellet. Vår prøvekjøring kan du lese i Traktor nr. 1/2019, som kommer i uke 9.
Prøvekjørt: Traktor har fått prøve Axion 960-en som skal brukes under vinterdemodagen i Ringsakerfjellet. Vår prøvekjøring kan du lese i Traktor nr. 1/2019, som kommer i uke 9.

Ny snødemo på Aust Torpa

Nok en gang er det også klart for snødemo på Aust Torpa, og denne gangen samles blant annet Eiksenteret, A-K Maskiner, Lena Maskin, Felleskjøpet, Akershus Traktor, og flere til for demonstrasjon og prøvekjøring av diverse utstyr.

Adressa for arrangementet er Unnleia 43, 2881 Aust Torpa. Demoen er åpen fredag 22. februar klokka 12-16, og lørdag 23. februar klokka 11-16.

Er det flere “åpne dager” og maskindemonstrasjoner vi burde vite om? Send oss en e-post på redaksjon@traktor.no

Neste artikkel

Utsikt i snøføyka