Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

John Deere på plass i Farming Simulator

Giants med nytt drypp av informasjon om FS19.

Tidligere i år skrev vi på traktor.no at den neste utgaven av Farming Simulator, som får navnet 19, vil bli lansert til høsten.

Giants, som er selskapet bak spillet, lovte den gang at grafikken skulle bli bedre, og at blant annet økt opplevelse av skiftende vær skulle bringe en helt ny dimensjon inn i spillopplevelsen.

Avslører John Deere

I en video som ble lansert sammen med nyheten om FS19 tidligere i år, ser vi en bonde gående mot en låve sammen med hunden sin. Porten i låven åpner seg, men videoen slutter før vi får se hvilken maskin som skjuler seg på innsiden.

I en ny video som nylig har blitt lansert, og som du kan se nederst i denne saken, får vi endelig svaret. Når porten åpner seg er det en John Deere 8400R som kommer til syne.

Det amerikanske merket har lenge vært et savn for FS-spillere, og det er kun enkelte modeller som har vært tilgjengelige via såkalte mods.

Nå har altså Giants kommet til enighet med John Deere, og de gule og grønne traktorene er endelig på plass.

Mange kjente merker

Annonse

Hvilke andre John Deere-traktormodeller, og eventuelt andre John Deere-maskiner, som blir tilgjengelige i spillet, er foreløpig ikke kjent.

Fra før har Giants avslørt at Agcos treskermonster Ideal vil være tilgjengelig hos spillets maskinforhandler. I forbindelse med den nyeste videoen lister de også opp Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Deutz-Fahr og Krone som eksempler på merker vi kommer til å få se. Disse har også vært tilgjengelige i tidligere spill.

"Storsvarten": Agcos store trekser Ideal, her med Fendt-logo, vil være tilgjengelig for kjøp hos spillets maskinforhandler. Foto: Giants Software

Avkobling på hesteryggen

På jordet vil man få prøve nye vekster, sammenlignet med tidligere versjoner av spillet. I den nyeste videoen ser vi blant annet flere maskiner i arbeid med å høste bomull.

Tidligere meldte også Giants at hester kommer til å bli å finne i FS19, men den gangen fikk vi ikke vite hvilken rolle disse skulle ha. Om de skal ha noen form for “produksjonsverdi”, der man kan avle opp og selge dem, vet vi fortsatt ikke. Men i forbindelse med de siste nyhetene skriver Giants at du kan “...ri hestene dine for første gang, noe som lar deg utforske naturen rundt gården din på en helt ny måte”.

Slippdato for Farming Simulator 19 er ennå ikke kjent, men Giants opplyser at spillet vil komme i løpet av høsten 2018.

Neste artikkel

VIDEO: Ku, egg, tresking og traktorer