Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Hadde du turt å kjøre i 217,6 km/t med traktor?

JCBs The Fastrac Two slår alle rekorder

Guy Martin og JCB Fastrac seg selv - nok en gang. (Foto: JCB)
Guy Martin og JCB Fastrac seg selv - nok en gang. (Foto: JCB)

JCB tar traktoren Fastrac til stadig nye høyder. Vi kunne tidligere i år publisere nyheten om at Tv-reporter og ingeniørguru, Guy Martin ratta produsentens nye vidunder, The Fastrac One inn til en vanvittig hastighetsrekord på 166,7 kilometer i timen. Men dette var visst bare begynnelsen.

Før jul skulle nemlig Guy Martin og JCBs nye versjon av verdens raskeste traktor knuse rekorden nok en gang. Og det til gangs.

Det nye flaggskippet, Fastrac Two viste seg med sine 1016 hestekrefter å være kapabel til å passere den magiske hastighetsgrensa på 200 kilometer i timen med god margin.

Annonse

For Guy Martin og hans JCB-traktor nådde intet mindre enn 217,6 kilometer i timen på racerbanen ved Elvington Airfield i Storbritania!

– Jeg var overbevist om at vi skulle klare å slå rekorden på 166,7 kilometer i timen etter stuntet i sommer. Vårt unge og entusiastiske ingerniørteam har levert nok en fantastisk prestasjon gjennom Fastrac Two. Samtlige involverte har all grunn til å være stolte over måten de har løfta fram JCB på gjennom den vellykkede utviklinga av traktoren, forteller styreleder i JCB, Lord Anthony Bamford i en pressemelding.

Foruten en sterkere motor, er Fastrac Two ytterligere strømlinjeformet og 10 prosent lettere enn forgjengeren i følge JCB.

Se video av vidunderet her:

Neste artikkel

Spesiell JCB 4220 Fastrac til salgs i Tyskland