Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Hva er det Deutz-Fahr har på gang?

Mye tyder på at en 8-serie er på vei

Hva er dette? Det er svært sparsomt med detaljer fra Deutz-Fahr, men mye tyder på at det er den manglende 8-serien som skal avdukes 8. september.
Hva er dette? Det er svært sparsomt med detaljer fra Deutz-Fahr, men mye tyder på at det er den manglende 8-serien som skal avdukes 8. september.

Deutz-Fahr varsler nå at de vil lansere en ny traktor-serie 8. september. Produsenten har i et beskjedent omfang begynt å fronte nyheten på sosiale medier, men foreløpig er det svært sparsomt med opplysninger fra Deutz-Fahr.

I en e-post til traktor.no opplyser HCP-sjef Lars Wear at det er snakk om en traktorserie som skal produseres i byen Lauingen i Bayern, hvor Deutz-Fahr utelukkende produserer de større modeller.

Fra før har Deutz-Fahr en 3-, 4-, 5-, 6-, 7- og 9-serie med traktorer og mangler dermed en 8-serie. Ettersom datoen for lanseringen er satt til den 8. september, og et liggende 8-tall går igjen mange steder i de korte videoene som er offentliggjort, tyder alt på at det kommer en 8-serie som vil plassere seg mellom den nåværende 7-serie som toppes ved 250 hestekrefter og 9-serien som begynner ved 290 hestekrefter.

I videoene som er publisert får vi kun se nærbilder av panser, et armlene i skinn med lysegrønne lysdioder. I videoen dukker det også opp stikkord som "Connectivity", "Infinite possibilities", "Comfort" samt #AlwaysOnTractor.

Siden "Always on" er et begrep som ofte brukes i forbindelse med at en maskin er online eller tilkoblet nettet, så blir vi ikke overrasket om traktorserien vil ha mulighet for konstant kommunikasjon og overvåkning via en mobilapp. En annen mulighet kan være fjernstyring av funksjoner som kraftuttak og klimanlegg. Frem til 8.september blir dette imidlertid bare spekulasjoner fra vår side.

Annonse

Neste artikkel

John Deere vant i september