Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Honda og Cramer inn hos Eiksenteret

Har inngått forhandleravtale med Berema AS

Honda F560 tohjulstraktor (Foto: Berema)
Honda F560 tohjulstraktor (Foto: Berema)

Eik-kjeden har de siste årene fokusert på å utvikle butikk-konseptet sitt, for derved å kunne tilby produkter ikke bare for landbruket aleine. Avtalen med Berema innebærer at Eiksentre over hele landet nå kan tilby alt fra vannpumper og strømaggregater til snøfresere og proff-utstyr for park og hage.

Annonse

– Vi er stolte over å være den første landsdekkende fagforhandlerkjeden som har inngått avtale om salg og service av Honda og Cramer i Norge. Våre 46 Eiksentre over hele landet får nå tilgang på en rekke nye produkter vi ikke tidligere har hatt i vårt sortiment. Dette gjør at vi blir en enda mer komplett faghandel for våre kunder, sier Henning Bremer Joa, produktsjef butikk hos Eikmaskin i en pressemelding.

Berema ble etablert i 1968 og driver handel med produkter fra Honda, Cramer, Tielbürger og Europower for landbruk, profesjonelle aktører og privathusholdninger.

– For oss er det et krav at våre forhandlere kan tilby salg, service og verksted slik at de tar vare på både produkter og mennesker. Vi har tidligere takket nei til henvendelser fra kjeder, men Eiksenteret deler våre verdier og er en veldrevet kjede med økonomisk ryggrad. Derfor har vi inngått avtalen, forteller markedssjef Øivind Røsjø i Berema AS.

Neste artikkel

Dette kan du lese om i nyeste utgave av Traktor