Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Gjermund Tømte til Dataväxt

Blir selger med regionansvar for Norge.

Gjermund Tømte, som mange kjenner fra Felleskjøpet, og som den siste tiden har jobba i Sisu Produkter, er nå ansatt som regionsansvarlig selger for Dataväxt AB i Norge.

Tømte er 42 år, og kommer fra Eidsvoll i Akershus. Han har lang erfaring fra landbruksmaskinbransjen, og i sin tid i Felleskjøpet var han blant annet kategorileder for presisjonsjordbruk.

– Med Tømte på laget er vi godt rustet for å fortsette vår satsing i det norske markedet, med alle våre løsninger innenfor presisjonsjordbruk, sier Mattias Andersson, salgssjef i Dataväxt, ifølge en pressemelding fra bedriften.

– Den produktporteføljen vi har nå kan virkelig levere det mange norske brukere etterspør, og Gjermund kommer til å hjelpe dem med å finne de rette løsningene, fortsetter han.

Tømte starter hos Dataväxt i januar 2019, og sier ifølge pressemeldingen at han gleder seg til å ta fatt på det han omtaler som drømmejobben.

Dataväxt AB har svenske Lantmännen som største aksjonær, og i tidligere i høst kjøpte også Felleskjøpet her hjemme seg inn i selskapet. Det kan du lese mer om her:

Neste artikkel

Traktorsalget litt ned i Tyskland