Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Follo Landbrukshandel flytter til Vestby

Kutter ut HCP-merkene og blir Claas-forhandler

CF Maskin Follo har flyttet inn i lokalene som før huset Vestby Mølle.
CF Maskin Follo har flyttet inn i lokalene som før huset Vestby Mølle.

–CF har alltid hatt den filosofien at om vi selger et produkt så skal våre kunder alltid kunne komme tilbake og få service og verkstedtjenester på produktet, uavhengig om vi fortsatt selger det lenger, sier daglig leder i CF Maskin Follo, Anita Sollie.

Og med det legger Sollie død alle bekymringer kundene måtte ha hatt nå som Follo Landbrukshandel flytter fra Krågstad til Vestby og blir Claas-forhandler. For selv om de bytter til Claas skal de fortsatt ha delelager og foreta service på HCP-merkene som de solgte tidligere. Follo Landbrukshandel har vært en av Norges største forhandlerne av Iseki parkmaskiner, som de fortsatt skal selge deler til, men de skal nå i stedet selge Kubota parkmaskiner.

–Follo Landbrukshandel har fusjonert med CF Maskin Vestby som var en ganske liten avdeling på tre personer som kun dreiv verksted. Vi blir nå hetende CF Maskin Follo og totalt blir det to ansatte i butikken, to maskin-selgere og fire mekanikere, forteller Sollie.

Annonse

Alle de tidligere ansatte i Follo Landbrukshandel har blitt med på flyttelasset, mens en av de som jobba på verkstedet i Vestby har fått ny jobb i CF systemet et annet sted i Østfold. Follo Landbrukshandel ble etablert midt på 90-tallet og ble oppkjøpt av CF Maskin i 2005, mens CF Maskin Vestby ble etablert i 2009.

Den nye avdelingen åpnet på tirsdag og har allerede rukket å ha både foredrag om traktor i veien, åpent hus med temaer som GPS, grøfting og gjødsel og skal ha åpen dag den 28. mars i samarbeid med Vestby Mølle der de skal vise nye Claas-traktorer.

Neste artikkel

Valtra T254 er Årets traktor