Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Følg landbrukets helter

Hard jobbing, gode kollegaer og ikke minst intens mekking står i fokus når arbeidshverdagen til landbruksmekanikere og lærlinger ved Eiksenteret får en egen serie på YouTube.

Reality: Den nye serien viser fram hverdagen til Tobias, Christian, Marte og Torbjørn – som er noen av landbrukets helter i Eikmaskin
Reality: Den nye serien viser fram hverdagen til Tobias, Christian, Marte og Torbjørn – som er noen av landbrukets helter i Eikmaskin

Dette forteller Eikmaskin i en pressemelding. I serien “Landbrukets helter” blir vi kjent med ansatte på tre ulike Eiksentre i Norge. Den unike serien følger lærlinger og erfarne mekanikere mens de løser oppdrag for kundene sine. Vi får også innblikk i hvem de er utenfor jobben.

– Skal man nå ungdommen, må man snakke ungdommens eget språk. Vi i Eiksenteret har satset stort på at YouTube er veien å gå for å vise ungdommene at livet som landbruksmekaniker er både variert og spennende, sier Trond Kjempekjenn som er administrerende direktør i Eikmaskin AS.

Viser hverdagen

Korte frister er stikkord for bønder over hele landet, når de jobber hardt med utfordringer knyttet til sesonger, vær og føre. Når utstyret ikke funker eller traktorer stopper, er bøndene helt avhengige av rask og god hjelp av kompetente, kreative og tålmodige fagfolk, for å sikre fôr til dyra og mat til oss mennesker. Gjennom realityserien får vi se hvordan mekanikere fra Eiksenteret Bjørkelangen, Ørsta og Gjøvik sørger for at hjulene – bokstavelig talt – holdes i gang her i landet.

Målet med serien er å inspirere unge til å velge mekanikeryrket, og vise at det er et morsomt og variert yrke man kan ha hele livet.

– Eiksenteret er en fantastisk arbeidsplass og det ønsker vi å vise frem gjennom «Landbrukets helter». Vi gir teknikere hos oss en variert og spennende hverdag gjennom sterke merkevarer, avansert teknologi og godt arbeidsmiljø, sier Kjempekjenn.

Annonse
Viser fram hverdagen: Trond Kjempekjenn ønsker med serien å vise fram hverdagen til   landbruksmekanikere og lærlinger hos ulike Eiksentre.
Viser fram hverdagen: Trond Kjempekjenn ønsker med serien å vise fram hverdagen til landbruksmekanikere og lærlinger hos ulike Eiksentre.

I seks måneder har et TV-team på oppdrag fra Eiksenteret, fulgt unge lærlinger og mekanikere gjennom daglige utfordringer for å sikre en effektiv våronn, bare veier etter snøfall, samt sikker levering av fôr, planter og tømmer.

Serien kan du se både på YouTube og på Eiksenterets egne sider, første episode slippes allerede i begynnelsen av januar.

For ordens skyld. Serien er produsert av Tun Byrå, som er en del av Tun Media som utgir Traktor.

Neste artikkel

Vil løfte landbruksteknikken sammen