Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Felleskjøpet utvider samarbeidet med Duun

Vil nå også selge vedmaskiner og bakmonterte skjær fra den norske produsenten.

Administrerende direktør, Karl Martin Eggen og markedsansvarlig, Birger Tunset i Duun Industrier ser fram til å utvide samarbeidet med Felleskjøpet.
Administrerende direktør, Karl Martin Eggen og markedsansvarlig, Birger Tunset i Duun Industrier ser fram til å utvide samarbeidet med Felleskjøpet.

Det har vært mange omstokkinger i kabalen over hvem som skal selge hva av landbruksredskaper her til lands de siste to dagene. Det ble i går kjent at A-K maskiner ikke lenger skal ha produkter fra Duun i porteføljen, men at Norwegian Agro Machinery er ny forhandler av redskapene fra Trøndelag. Norwegian Agro blir imdilertid ikke aleine om gildet. Som kjent har Felleskjøpet solgt gjødselpumper og omrørere fra Duun i flere år. Fra og med våren 2020 utvides samarbeidet ved at også vedmaskiner og bakmonterte skjær fra Duun inngår i FKs sortiment.

– Vi gleder oss veldig til å kunne presentere bransjens bredeste utvalg av vedmaskiner. Duun er en offensiv og anerkjent leverandør og vi er stolte av å kunne presentere flere norske kvalitetsprodukter til kundene våre, sier kategori- og markedssjef Hans Petter Eik i Felleskjøpet Agri i en pressemelding.

Han mener Duun kompletterer sortimentet fra Pilkemaster, som er Felleskjøpets andre leverandør av vedmaskiner.

– De to leverandørene utfyller hverandre perfekt. Duun begynner på mange måter der Pilkemaster slutter. Sortimentet fra Duun er svært godt tilpasset vedentreprenører, bønder og skogeiere som har gjort vedproduksjon til en viktig del av sitt næringsgrunnlag. Legger vi dette sammen med de kostnadseffektive produktene vi allerede har fra Pilkemaster er vi svært tilfreds med vårt utvalg. Etter vår mening kan vi fremover tilby bransjens beste produkter til både større og mindre vedprodusenter, sier Eik.

Tror på økt interesse i markedet

Også administrerende direktør i Duun Industrier AS, Karl Martin Eggen, gleder seg over den inngåtte avtalen.

– Vi ser fram til å videreutvikle samarbeidet med Felleskjøpet og har stor tro på at dette vil gi oss enda bedre markedstrykk, sier Eggen.

Neste artikkel

Traktorsalget litt ned i Tyskland