Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Feirer med spill og konsert på Agromek

Samson starter 75-års-feiringa på hjemmebane.

Jubilerer: Samson Agro står klare til å ta imot gjester på Agromek. På standen blir det feiring med både spill, gaver og konsert. Foto: Samson Agro
Jubilerer: Samson Agro står klare til å ta imot gjester på Agromek. På standen blir det feiring med både spill, gaver og konsert. Foto: Samson Agro

I 1943 ble Samson etablert som ei lita lokal smie i Tange i Danmark. Under neste ukes Agromek-messe i hjemlandet sparker bedriften i gang 75-års-jubileet. Festen er planlagt å vare helt fram til Agritechnica i november 2019, der avslutninga av feiringa skal markeres.

Spill deg til jubileumsmodell

På Samsons stand, som du finner i hall G med standnummer 5750, vil det under messa være en egen spill-stasjon, der du kan bruke de danske redskapene i den nye versjonen av Farming Simulator. I forbindelse med dette vil det bli arrangert en konkurranse, der premien er et sett av Samsons gjødselvogner i størrelse 1:32.

Modellene som deles ut som premie, og som også kan kjøpes på standen, får et eget emblem som viser at de er jubileumsutgaver. Dette emblemet blir også å finne på alle Samson-maskiner som blir produsert under jubileumsfeiringa i 2018/2019.

Feiring og konsert

Annonse

Hver dag under Agromek vil Samson ha en jubileumsmarkering på sin stand mellom klokka 15 og 17. Her lover de noen små overraskelser til eiere og brukere av Samson-redskap, samt “lidt godt til ganen” som de skriver i en pressemelding.

Onsdag kveld, når messa holder langåpent til klokka 20, vil det fra klokka 18 være konsert med det Samson omtaler som en av Danmarks beste Kim Larsen-coverartister.

Tre stjerne-nyheter

Samson skal selvfølgelig ikke bare feire de foregående 75 år under Agromek, de skal også vise fram sine produkter. Blant redskapene som skal stilles ut vil man finne tre nyheter som har blitt belønnet med stjerner av Agromeks nyhetskomité.

Én stjerne tildeles den nye Front Arm Pump, som gjør det mulig å fylle gjødselvogna fra lastebiler som står på en vei, uten å folde sammen spredebommen, og uten overdreven kjøring på vendeteigen.

De to øvrige nyhetene er en 30-meters slepeslangebom ved navn SHB4, samt et system for automatisk høyderegulering av denne. Begge disse nyhetene får to stjerner av komiteen.

Neste artikkel

Samson kjøper Gøma