Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Etablerer eget salgs- og servicesenter

Skandinavias første Kubota Center havner på Kjeller utenfor Oslo.

Kjetil Nilsson er daglig leder i Svenningsens Maskinforretning. (Arkivfoto)
Kjetil Nilsson er daglig leder i Svenningsens Maskinforretning. (Arkivfoto)

I 2017 overtok det danske Nellemann-konsernet import og salg av Kubota i Skandinavia gjennom kjøpet av Svenningsens Maskinforretning. Nå satses det for å få merket opp og fram i Norge- I løpet av våren reises Skandinavias første Kubota Center på Kjeller utenfor Oslo.

Senteret vil dekke Oslo og Akershus, og en tilsvarende avdeling vil etableres i Lier ved Store Valle. Dette senteret vil dekke Buskerud, Vestfold samt deler av Telemark. Begge avdelinger vil tilby salg, service og delelager - for Lier dekkes ettermarkedet i samarbeid med Wam Traktorservice som dedikert Kubota servicepartner

Dette er det første steget i en langsiktig strategisk satsning fra Kubota for å kunne tilby alle kunder en førsteklasses opplevelse av kvalitet fra første møte med produktene våre, forklarer sier daglig leder i Svenningsens Maskinforretning Kjetil Nilsson.

Ved etableringen av Kubota Center får vi også en unik mulighet til å kunne tilby trenings- og utdanningsfasiliteter for våre forhandlere, deres kunder og samarbeidspartnere. Vi har brukt tid for å finne de riktige personene til å drive disse avdelingene for oss og alle ansatte er håndplukket til oppgavene. Det er ikke tvil om at Kubota og Nellemann-konsernet gjennom denne etableringen viser vilje til å satse langsiktig i det norske markedet, avslutter han..

I tillegg til Kubota vil senteret tilby produkter fra Holder, Billy Goat, Spider og elektriske nyttekjøretøy fra Melex.

Neste artikkel

Se bildene fra Græsland 22