Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Enormt populær blåfarge

Blått er ikke bare blått.

Blå lakk har i alle år vært synonymt med Ford og senere New Holland. Nå levereres stadig flere i en ny og mørkere versjon.
Blå lakk har i alle år vært synonymt med Ford og senere New Holland. Nå levereres stadig flere i en ny og mørkere versjon.

Blue Power-lakken på New Hollands traktorer ble lansert tilbake i 2011. Tre år senere etterspørres den fortsatt i stor skala.

– Det startet med en kunde som hadde en T6 og en T7 fra før av, begge med Blue Power-lakk. Da han bestilte en ny T5, måtte den jo ganske enkelt passe inn i gjengen, smiler Henning Davidsen, serviceleder og verkstedsjef hos A-K maskiner.

Serviceleder Henning Davidsen foran arsenalet av New Holland-traktorer som står og venter på å bli klargjort for sin første eier.

I utgangspunktet er det bare traktorene fra Basildon-fabrikken, mer nøyaktig T6.160 Auto Command og T7 som leveres med fargen ved fabrikkbestilling. Etter at Davidsen og A-K maskiner merket hvor stor etterspørselen var, tok de derimot saken i egne hender.

– Hittil i år har vi gjort noen få unntak, og omlakkert traktorer på kjøperens regning. Det er i hovedsak T5-modeller, men også de som angrer seg etter at T6 eller T7-traktoren er bestilt, lakkerer vi om før levering, forklarer den servicevennlige Davidsen.

Annonse

Håkon Henaug (t.v.) og Thomas Brustuen er pinlig nøyaktig når de klistrer på nye dekaler.

Forskjellen fra den originale Blue Power-utgaven avsløres med dekalene. Der er det nemlig en gul linje under teksten, ikke hvit.

Neste artikkel

To dekk i ei pakke fra Michelin