Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Eiksenteret Gjøvik får nye eiere

Eiksenteret Sarpsborg tar over ansvaret for Gjøvik-distriktet fra 30. september. Daglig leder Bjørn Hansen i Sarpsborg vil gå i dialog med de ansatte for å utvikle tilstedeværelsen i regionen.

Daglig leder Bjørn Hansen hos eiksenteret Sarpsborg, tar over eiksenteret på Gjøvik. Foto: Eikmaskin
Daglig leder Bjørn Hansen hos eiksenteret Sarpsborg, tar over eiksenteret på Gjøvik. Foto: Eikmaskin

Første uka i september kom nyheten om at A-K maskiner overtar lokaler og ledelsen hos Eiksenteret på Gjøvik, for å styrke sin tilstedeværelse i regionen. Eikmaskin svarte da at de jobbet med å finne en løsning for å ivareta kundene og nå er det klart at Eiksenteret Sarpsborg overtar ansvaret for å utvikle Gjøvik-regionen videre.

Daglig leder Bjørn Hansen har lang erfaring fra Eik- kjeden, og har drevet eiksenteret i Sarpsborg i over 25 år. Denne avdelingen har en årlig omtning på nærmere 120 milloner.

– Det blir en travel prosess framover, for å få på plass en god lokalitet, samt sikre gode og kompetente medarbeidere. Eiksenteret Gjøvik har mange flinke medarbeidere vi ønsker å snakke med, og vi har også en rekke dyktige medarbeidere i Sarpsborg vi kan trekke veksler på ved behov. Målsetningen vår er en omsetning på 100 milloner, sier Bjørn Hansen i en pressemelding.

Gode nyheter for Eikmaskin

Trond Kjempekjenn, administrerende direktør i Eikmaskin, er glad for at dette nå er klart.

– Vi har jobbet en stund med å få dette på plass, og føler oss nå helt sikre på Bjørn Hansen vil videreutvikle Eikmaskin på en god måte i dette distriktet.

Sarpsborg og distriktet rundt Gjøvik har kunder med mye sammenfallende behov, for eksempel skurtreskere og potetmaskiner, så dette er vi sikre på er en god løsning.

– Vi er helt trygge på at kundene nå ivaretas på en god måte, sier Kjempekjenn.

Neste artikkel

Legg inn museumstur i ferien