Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Eiksenteret går for MF Care

Eiksenteret går over til MF Care, som er Massey Ferguson sin egen service- og garantiordning.

MF Care: Eiksenteret vil nå tilby MF Care ved salg av Massey Ferguson.
MF Care: Eiksenteret vil nå tilby MF Care ved salg av Massey Ferguson.

Dette melder Eikmaskin i en pressemelding. Ordningen lar kunden fastsette kostnadene ved kjøpet av en Massey Ferguson traktor, tresker eller redskap. Størrelse på egenandelen kan tilpasses kundens driftstimer og behov.

2400 timer / 5 år

Eiks Service- og garantiavtale (ESG) erstattes av MF Care fra 1. desember 2021. For kundene betyr dette større fleksibilitet og mulighet for lavere egenandel. Standardavtalen vil være fem års garanti med dekning inntil 2400 timer ved kjøp av ny traktor fra Massey Ferguson. Denne avtalen har en egenandel på 4900 kroner og er inkludert i traktor prisen. Om ønskelig kan en egenandel på 1900 kroner eller null kroner velges mot et tillegg i salgsprisen. Kunden kan også utvide dekning opptil 6000 timer.

– Jeg synes det er en god avtale fordi kunden har mulighet til å tilpasse service- oggarantiavtalen til behov og bruk av traktoren eller redskapet, sier Gard Molvig, salgssjef for Massey Ferguson hos Eikmaskin.

Også for entreprenører

Tyngre bruk krever ofte mer vedlikehold og service, og på denne måten kan for eksempel en entreprenør få større forutsigbarhet på driftskostnadene. Til sammenligning vil en bonde som årlig har færre timer i traktoren ha bedre nytte av avtalen som ligger i standardpakken. Som tidligere er det erfarne mekanikere hos det lokale Eiksenteret som vil utføre service, men nå vil alle opplysninger om reparasjoner meldes inn direkte til fabrikken til Massey Ferguson.

– Denne endringen er en stor styrke for Massey Ferguson fordi fabrikken får bedre oversikt og kontroll på mulige feil. Loggføringen gir verdifull kunnskap som igjen vil komme kundene til gode, sier Gard Molvig.

Dette er MF Care

MF Care erstatter dagens ESG avtale hos Eiksenteret

Fem års garanti, 2400 timer er inkludert

Fleksible avtaler med valgfri egenandel fra kr. 0 til 4900

Forutsigbare kostnader på kjøpstidspunktet

Eikmaskin sine representanter forteller mer om ordningen på Agroteknikk.

Neste artikkel

John Deere holdt turtallet oppe i april