Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Duun Industrier lanserer ny snøfreserserie

Duun Industrier lanserte i sin nye TF 250 totrinnsfres i fjor. Nå får nykomlingen selskap av ytterligere en modell i noe mindre utgave.

(Foto: A-K maskiner)
(Foto: A-K maskiner)

De nye freserne arver TF 250s konstruksjon, og får modellbetegnelsene TFP 250 og TFP 240. P-en i modellbetegnelsen skal indikere at snøfreserne er konstruert for profesjonelt bruk, hvor det er lagt vekt på holdbarhet og fleksibilitet.

I likhet med 250- utgaven, leveres også lillebroren, TFP 240 rigget for både front- og bakmontering på traktoren gjennom et vendbart trepunktsfeste. Rotasjonsretning for innmatervalsen ved henholdsvis rygging, trekking og frontmontering, velges gjennom å flytte PTO-akselen mellom ulike tapper på den integrerte girkassa. Fresen er satt opp for å benytte std. 540 o/min ved bakmontering, og 1000 o/min som frontfres.

Freserkroppen er bygget i Strenx stålkvalitet, med Hardox i utsatte slitasjepunkter. Sideveggene er løse, og kan demonteres. Utkasterturen leveres standard med hydraulisk nedbrekksklaff, og med utskiftbare foringer i opplagringene.

Annonse

Effektbehovet skal være mellom 90-150 hestekrefter, og egenvekta er på 1100 kilo uten kantskjær.

Neste artikkel

Amazone UX blir større